Szczotka do pieca do pizzy - szczotka 20 x 6 x 11 cm - rączka 120 cm - naturalne włosie
Długość rączki: 120 cm
Wymiary szczotki: 20 x 6 x 11 cm
Materiał uchwytu: aluminium
Materiał włosia: naturalne włosie
Materiał głowicy: drewno
Dane techniczne
Materiał Aluminium (rączka), naturalne włosie i drewno (głowica)
- Szczotka do pieca do pizzy AC-SPN2/120
Kluczowe informacje
- Higiena – duża głowica szczotki o wymiarach 20 x 6 x 11 cm skutecznie czyści duże powierzchnie
- Optymalny zasięg – aluminiowa rączka o długości 120 cm dociera również do najbardziej odległych miejsc
- Praktyczność – połączenie szczotki i skrobaka usuwa wszelkiego rodzaju zabrudzenia
- Skuteczność – wysokiej jakości naturalne włosie dokładnie i delikatnie czyści dno piekarnika
- Wszechstronność – obrotową główkę szczoteczki można regulować w celu optymalnego czyszczenia
Szczotka do pieca do pizzy zapewnia lśniące rezultaty
Sos pomidorowy, ser lub mąka pozostawiają trwałe ślady w piecu do pizzy, jeśli nie są regularnie usuwane. Aby skutecznie je wyczyścić, użyj szczotki do pieca do pizzy marki Gi.Metal. Jej kształt jest optymalnie dopasowany do konstrukcji pieca do pizzy. Świadczy o tym długi uchwyt czy wysokiej jakości włosie. Za pomocą szczotki z naturalnego włosia i skrobaka można bez wysiłku usunąć nawet uporczywe resztki jedzenia. Aby komora piekarnika błyszczała, a oczy Twoich klientów lśniły przy kolejnej pizzy – użyj szczotki do czyszczenia pieca do pizzy od Gi.Metal!
Wszechstronna szczotka do pieca do pizzy do dokładnego czyszczenia
Dzięki produktowi możesz szybko i skutecznie wyczyścić komorę swojego piekarnika. Uchwyt o długości 120 cm dotrze do najbardziej oddalonych miejsc i pozwala wyrównać szczotkę w dowolnym momencie. W razie potrzeby całość obrócisz, aby jeszcze lepiej wyczyścić rogi wnętrza. Głowica szczotki do pieca do pizzy o wymiarach 20 x 6 x 11 cm jest wykonana z delikatnego drewna i ma wysokiej jakości naturalne włosie, które dokładnie usuwa zabrudzenia z piekarnika. Uporczywe plamy można łatwo usunąć za pomocą zintegrowanego skrobaka.