Piec do pizzy w kompaktowej wersji ze stali nierdzewnej, wyróżniający się krótkim czasem nagrzewania. Idealny w przypadku wypieku mniejszych ilości świeżej lub mrożonej pizzy oraz Flammkuchen. Dla ułatwienia obsługi ruszt pieca jest połączony z drzwiami i uchwytem
PARAMETRY:
- Moc przyłączeniowa 1.75 kW
- Napięcie 230 V
- Częstotliwość 50/60 Hz
- Przyłącze urządzenia Gotowe do podłączenia
- Zakres temperatury od 50 °C
- Zakres temperatury do 300 °C
- Funkcje piekarnika Grzałka górna / dolna
- Szerokość wewnątrz 350 mm
- Głębokość wewnątrz 345 mm
- Wysokość wewnątrz 70 mm
- Timer tak
- Oświetlenie wewnętrzne nie
- Ilość komór 1
- Wsad 1 pizza Ø 34 cm
- Grzałka górna / dolna z osobną regulacją nie
- Analogowa kontrola termostatyczna nie
- Materiał komory stal nierdzewna
- Kolor Srebrny
- Materiał Stal szlachetna
- szerokość 500 mm
- głębokość 420 mm
- wysokość 215 mm
- waga 14.55 kg
CECHY:
- ruszt na pizzę (wymiary: szer. 340 x gł. 335 x wys. 5 mm), połączony na stałe z drzwiami pieca i uchwytem
- programator czasowy: w zakresie 0 - 15 minut lub tryb ciągły
- sygnał dźwiękowy po upływie czasu
- czas nagrzewania: 10 minut
- Szuflada na okruchy, wyjmowana