Załączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
Wyjątkowa seria pieców do pizzy dla profesjonalistów o najwyższych wymaganiach
System otwierania drzwi ku górze w każdej komorze zabezpiecza użytkownika przed przypadkowym poparzeniem rąk i dłoni
Płyta szamotowa na dole i na górze komory gwarantuje równomierne nagrzanie komory i utrzymanie temperatury przez długi czas
Prosty w obsłudze , dotykowy panel sterowania pozwala na ustawienie temperatury pieczenia z dokładnością do 1˚C
Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów dla każdej komory –Termometr cyfrowy wskazuje temperaturę zadaną oraz rzeczywistą oddzielnie dla każdej komory
Funkcja programowania czasu włączenia się pieca ułatwia organizację pracy w lokalu
Możliwość zaprogramowania dwóch różnych rodzajów pieczenia osobno dla każdej komory ułatwia pracę nawet niedoświadczonemu personelowi i szybko przestawia parametry pracy na żądane –Kominek odpowietrzający z uchwytem na frontowej stronie pieca do usuwania pary z komory, wykorzystywany podczas pieczenia pizzy w stylu włoskim na cienkim cieście oraz do szybszego obniżenia temperatury w komorze
Włącznik główny prądu oraz włącznik oświetlenia oddzielnie dla każdej komory
Obudowa w całości wykonana ze stali nierdzewnej dla wieloletniej i bezproblemowej eksploatacji
Duże podwójne przeszklenie drzwi ułatwiające obserwację procesu pieczenia –Grawitacyjne chłodzenie drzwi dla obniżenia temperatury ich zewnętrznej strony
Uchwyt na całej długości drzwi z izolowanymi rączkami po obu stronach
Izolacja z wełny mineralnej zapewniająca wysokie właściwości termiczne pieca
Podwójne oświetlenie dla wygodnej kontroli procesu wypieku, niezależne dla każdej komory