-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.HENDI
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Parametry
Producent: | Hendi |
---|---|
Wymiary (mm): | 550x700x(H)1120 |
Moc (W): | 7,2 |
Napięcie (V): | 400 |
Kebab elektryczny Profi Line- kod 226018
Maszyna do opiekania mięsa to niezbędne urządzanie w lokalach, w których serwuje się kebab, dania gyros czy shoarmę. Dzięki swoim gabarytom oraz zasilaniu elektrycznym urządzenie może być stosowany zarówno w lokalach stacjonarnych jak i mobilnych food truckach.
Opiekacz został wyposażony w 4 strefy grzewcze zatopione w szkle Robax ok. 1,8 kW każda, dodatkowo każda ze stref posiada 5-cio stopniową regulację mocy grzania.
Urządzenie posiada zlokalizowany u góry silnik, który ma możliwość zmiany kierunku obrotów.
Regulowana odległość rożna od elementów grzewczych pozwala precyzyjnie kontrolować stopień przypieczenia mięsa. Zwiększając rozstaw wymienionych elementów zyskujemy możliwość np. rozmrażania. Mniejszy odstęp poleca się do przysmażania.
Zarówna obudowa jak i 2 osłony termiczne urządzenia zostały wykonane ze stali nierdzewnej.
Maksymalny wsad mięsa w tym urządzeniu wynosi od 40 kg do 60 kg, a maksymalne wymiary beli mięsa ø 300x(H) 650 mm.
Wyjmowana taca pozwoli na szybkie opróżnienie wytopionego tłuszczu, dzięki czemu zachowamy urządzenie w czystości.
Cechy produktu:
- obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- 4 strefy grzewcze
- każda strefa z 5 stopniami mocy
- wymiary rożna 12x12x(H)890mm, dł. użytkowa 650mm
- średnia talerza 180mm
- wyjmowana taca na wytopiony tłuszcz
- wymagane podłączenie do prądu
- waga: 30 kg