Pozioma nadziewarka do kiełbas przeznaczona
do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich. Sprawdza się w restauracjach, gospodarstwach agroturystycznych, zakładach przetwórstwa mięsnego, wędzarniach oraz innych obiektach gastronomicznych, a także dla myśliwych i w gospodarstwach domowych.
Wyposażona jest w lejki o czterech średnicach, umożliwiając produkcję wyrobów o różnej grubości, a tym samym wiele ich rodzajów.
Dane techniczne:
- Marka: Yato
- Symbol: YG-03372
- Jednostka miary: PCE
- Objętość: 36.875
- Waga: 11.5
- Łatwe czyszczenie: tak
- Materiał rękojeści: tworzywo sztuczne
- Zawartość zestawu: nadziewarka do kiełbas|dysza x4
- Liczba poziomów prędkości: 2
- Wymiary: 560x210x220 mm
- Średnica dyszy: 16|22|32|38 mm
- Zastosowanie: do przyrządzania wyrobów wędliniarskich
- Materiał: stal nierdzewna 304
- Pojemność: 5 l
Cechy:
- wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS304
- dwie prędkości napełniania dzięki mechanizmowi zębatkowemu z 2-stopniową przekładnią
- uchylny i demontowalny zbiornik ułatwia nakładanie farszu oraz mycie
- silikonowa uszczelka tłoka zapobiega przeciekaniu farszu
- możliwość demontażu elementów mających kontakt z żywnością ułatwia utrzymanie urządzenia w czystości
- rękojeść z tworzywa sztucznego
- gumowe antypoślizgowe nóżki
- 4 lejki o średnicach: 16, 22, 32 i 38 mm