-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.ROYAL CATERING
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kluczowe informacje:
Wszechstronność – z funkcjami grillowania, konwekcji i pary, idealny do branży gastronomicznej
Wydajność – z mocą 2800 W i temperaturą 50 - 260°C
Przestronność – o dużej pojemności i 4 tacach
Prosta obsługa – przyjazne dla użytkownika sterowanie za pomocą intuicyjnego panelu
Higiena – dzięki zastosowaniu stali nierdzewnej i hartowanego szkła
Dane techniczne:
Wymiary (DxSxW): 58 x 59 x 56 cm
Grubość tacy: 10 mm
Kolor: Srebrny
Liczba półek; 4 Pc
Liczba wentylatorów: 1 Pc
Maksymalna liczba tac: 4
Maksymalna temperatura [°C]: 260
Materiał: Stal nierdzewna Szkło hartowane
Minimalna temperatura [°C]: 50
Minutnik: Tak
Minutnik – zakres czasu: 0 - 99 min
Moc [W]: 2800
Napięcie [V]: 230
Odległość pomiędzy tacami: 75 mm
Waga: 32 kg
Waga wysyłki: 37.6 kg
Wymiary tacy [mm]: 435 x 315
Wymiary wewnętrzne pieca [mm]: 470 x 335 x 355
Wymiary wysyłki (DxSxW): 67.5 x 68.5 x 62 cm
Zakres regulacji termostatu [°C]: 50 - 260
Wolnostojący piec konwekcyjny Royal Catering zapewnia wydajną cyrkulację powietrza, co umożliwia szybkie i równomierne pieczenie, grillowanie czy zapiekanie. Wysokowydajny piec konwekcyjny z 4 poziomami jest szczególnie odpowiedni do przygotowywania różnorodnych potraw w restauracjach, kawiarniach lub bistrach i zwiększa wydajność gotowania bez marnowania cennej przestrzeni.
Element grzewczy działa z mocą 2800 W, a konwekcja zapewnia równomierne i szybkie rozprowadzanie ciepła. Umożliwia również przygotowywanie różnych potraw w tym samym czasie bez konieczności obracania lub zamiany 4 tac. Piecyk konwekcyjny ma dużą pojemność i termostat, który możesz precyzyjnie regulować w zakresie 50 - 260°C. Dzięki funkcjom takim jak grillowanie, konwekcja i para łatwo dokonasz optymalnych ustawień za pomocą intuicyjnego panelu sterowania – uzyskasz pożądane rezultaty. Zintegrowany timer umożliwia ustawienie stałego czasu gotowania w zakresie od 0 do 99 godzin.
Obudowa pieca konwekcyjnego gastronomicznego wykonana została z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która nie reaguje przy kontakcie z żywnością. Do tego jest szczególnie wytrzymała i łatwa do czyszczenia. Drzwi z żaroodpornego szkła pozwalają stale kontrolować proces pieczenia, a oddzielnie przełączane oświetlenie wnętrza zapewnia atrakcyjną prezentację potrawy w wysokiej jakości piekarniku. Piec konwekcyjny wyposażono w regulowany uchwyt i 4 tace.
Zakres dostawy:
Piec konwekcyjny RCOV-03
4 tace
Instrukcja obsługi
Opakowanie