Wczytuję dane...
Model: YAYG-03350
Kod producenta: YG-03350 YG-03350
Waga produktu: 12.0 kg
EAN: 5906083004124
Producent: YATO
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Nadziewarka do kiełbas marki YATO o pojemności 3L i wydajności 11kg/h.

Nadziewarka do kiełbas jest idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego, jak i amatorskiego. 
Polecana do:

  •  zakładów przetwórstwa mięsnego
  • restauracji
  • firm cateringowych
  • gospodarstw agroturystycznych
  • dla myśliwych
  • gospodarstw domowych
  • wędzarni.

Wykonana jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, a chromowana powierzchnia ułatwia jej mycie i utrzymanie w czystości. 
Dodatkowo uchylny zbiornik na farsz, o wymiarach 140x200mm, można szybko zdemontować i wymyć ręcznie lub w zmywarce. Znacząco ułatwia to także jego załadunek farszem. 
Tłok urządzenia posiada sylikonową uszczelkę, która zapobiega przeciekaniu farszu. Dzięki temu cały farsz zawarty w zbiorniku jest dokładnie wybrany i nic nie pozostaje na jego ściankach. 
Nadziewarka posiada mechanizm zębatkowy z 2-stopniową przekładnią. Dzięki temu użytkownik ma możliwość wyboru pomiędzy dwoma prędkościami napełniania, osiągając wydajność rzędu 11kg/h
Zbiornik o pojemności 3L wraz ze wszystkimi innymi elementami, które mają kontakt z żywnością są demontowalne umożliwiając utrzymanie ich w należytej czystości.
Urządzenie posiada w zestawie 4 wymienne lejki o średnicach 16mm/ 22mm/ 32mm/ 38mm. 
Nadziewarka ma budowę pionową ze stabilną podstawą, wyposażoną dodatkowo w gumowe, antypoślizgowe nóżki.

Przeznaczenie / Zastosowanie

Do użytku profesjonalnego i amatorskiego. Polecane dla:
- zakładów przetwórstwa mięsnego
- restauracji
- firm cateringowych
- gospodarstw agroturystycznych
- myśliwych
- gospodarstw domowych
- wędzarni
  • Materiał Stal nierdzewna
  • Pojemność [l] 3
  • Średnica [mm] 140
  • Wymiary (DxSxW) [cm] 300x340x570
  • Wysokość [mm] 200
  • Wydajność [kg/h] 11

Polecamy połączyć z:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...