Wczytuję dane...
Model: HEEKF464N
Kod producenta: EKF464N
Gwarancja: 24 miesięcy
EAN: 8059174317379
Producent: HENDI
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Piec piekarniczy, konwekcyjny z nawilżaniem

Evolution Next 4x 600x400, elektryczny, sterowany elektromechanicznie, jednofazowy firmy Tecnoeka to najwyższej jakości urządzenie – nowoczesne, wydajne i niezawodne - idealne do praktycznie wszystkich zastosowań w ramach gotowania i pieczenia. Zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła dzięki wentylatorom, a także oferuje pieczenie z zastosowaniem pary.


Dane techniczne:

  • Napięcie: 220-240
  • Jednostka czasu: Minuty
  • Podłączenie do wody: Tak
  • Sonda: Nie
  • Programowalny: Nie
  • Wymagana instalacja przez elektryka: Nie
  • Minutnik: 120
  • Długość (mm): 783
  • Moc wejściowa (W): 3400
  • EAN: 8059174317379
  • Panel sterowania: Analogowy
  • Maksymalna pojemność: 4
  • Jednostka pojemności: Tace
  • Wysokość (mm): 634
  • Ilość wentylatorów: 2
  • Zakres temperatury do / temperatura maksymalna (°C): 260
  • Materiały: Stal nierdzewna 18/0
  • Stopień ochrony IP: IPX3
  • Element grzewczy: Grzałka
  • Komory pieca: 1
  • Zakres temperatury od / temperatura minimalna (°C): 100
  • Zabezpieczenie: Zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Odległość pomiędzy tacami (mm): 73
  • Szerokość (mm): 755
  • Długość przewodu (mm): 1600
  • Jednostka temperatury: Celsjusz
  • Marka: Tecnoeka
  • Kran spustowy: Nie
  • Materiał wnętrza: Emaliowane
  • Rodzaj piekarnika: Elektrczny
  • Ilość komór: 1
  • Strefa użytkowania: Kuchnia
  • Stopniowanie: 1

Cechy:

  • Solidne prowadnice w kształcie litery „L”.
  • Drzwi przeszklone, 2-warstwowe, wentylowane grawitacyjnie, otwierane od góry.
  • Nawilżanie pośrednie, manualne, kontrolowane za pomocą przycisku, bez natrysku na grzałki (pojemnik za deflektorem).
  • Chłodzenie elementów sterujących.
  • Oświetlenie LED. 2 wentylatory bez autorewersu.
  • Zabezpieczenie przed przegrzaniem.
  • Pojemność komory: 4 blachy o wymiarach 600x400 mm (nie są dołączone do zestawu)
Polecamy połączyć z: