Opis:
- Kuter gastronomiczny przeznaczony do rozdrabniania, siekania i mielenia warzyw, ziół, owoców, orzechów, mięsa na klopsy czy tatara
- Idealnie nadaje się do przygotowywania wszelkiego rodzaju past, pesto, przecierów, sosów, mieszanek przyprawowych, dressingów do sałatek
- Solidna pokrywa z poliwęglanu umożliwia ocenę stopnia zmielenia oraz dodawanie produktów w trakcie pracy
- Wyposażony w ostrze ze stali nierdzewnej w kształcie "S"
- Ostrze i misę można w łatwy sposób zdemontować w celu wyczyszczenia
- Prosty w obsłudze manualny panel sterowania
- Regulowana prędkość w zakresie 750-1500 obr.min (w modelu RQSD.07-22 1 prędkość 1500 obr/min)
- Mikroprzełącznik bezpieczeństwa
- Cicha praca bez wibracji
- Obudowa, ostrze oraz dzieża wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- W modelach SD.07, SD.07-22, SD.09 ręczny przechył dzieży
Parametry techniczne:
- pojemność [l]: 20
- wymiary wewnętrzne [mm]: 615x685x1050
- moc [kW]: 2,2
- napięcie [V]: 230
- wymiary misy [mm]: ?300
- prędkość [rpm]: 1500
- waga [kg]: 67
Dlaczego warto wybrać cutter gastronomiczny RQ.SD.07-22 Resto Quality?
- Znajduje szerokie zastosowanie w gastronomii, cukiernictwie,garmażerii, cateringu
- Można idealnie przygotować między innymi: pesto, pasty, sosy, mieszanki przyprawowe, dressingi do sałatek
- Solidna pokrywa z poliwęglanu umożliwia ocenę stopnia zmielenia produktu w trakcie pracy
- Posiada demontowalną dzieżę ze stali nierdzewnej, zapewniającą komfortową pracę produkcyjną utrzymaną w należytej higienie oraz czystości
- Możliwość dodawania składników w trakcie pracy
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski