-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.ROYAL CATERING
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Najważniejsze cechy produktu
4 kosze
Moc 3 x 1000 W
DxSxW 50,7 x 60,5 x 50 cm
Zbiornik 3 x 4 l
Wysokość koszyka: 14 cm
Warnik do makaronu
Elektryczny warnik do makaronu pomoże szybko i bezpiecznie przygotować różne rodzaje makaronu lub ugotować pierogi, warzywa czy jajka. Wyposażony jest w czterolitrowy zbiornik i trzy grzałki, każda o mocy 1000 W. Posiada również pojemnik GN 1/3, który doskonale zda egzamin w podgrzewaniu np. sosów. Model RCNK-4-GN to profesjonalny sprzęt, który będzie pomocny w restauracjach, lokalach serwujących włoską kuchnię, barach szybkiej obsługi oraz firmach cateringowych.
Cechy:
- Różnorodność ‒ jednoczesne przyrządzanie różnych rodzajów makaronów, a także warzyw i jajek
- Uniwersalność ‒ 4 kosze o drobnych oczkach sprawdzają się z wieloma produktami
- Ochrona przed korozją ‒ stal nierdzewna
- Prosta obsługa ‒ kraniki do usuwania wody
- Stabilność ‒ gumowe nóżki, które zabezpieczają powierzchnię przed zarysowaniem
Makaroniarka Royal Catering ‒ charakterystyka
Wielofunkcyjność wynika z zastosowania czterech okrągłych, osobno osadzanych koszy z drobno tkanej stalowej siatki z bezpiecznymi uchwytami. W każdym z koszy można przygotowywać inny rodzaj makaronu, np. spaghetti, farfalle lub gnocchi. Istnieje również opcja gotowania w nich innych produktów. Do obróbki nadaje się makaron świeży, suchy, mrożony albo gotowy i tylko odgrzewany. W każdym koszu mieści się do 0,5 kg wsadu.
Swobodną obsługę osiągnięto poprzez osobne pokrętła do regulacji temperatury wody w zbiorniku. Dwie kontrolki informują o włączonym zasilaniu oraz trwającym nagrzewaniu urządzenia. Trzy osobne termostaty dokładnie utrzymują temperaturę wody w zakresie od 30 do 110°C i pozwalają oszczędzać energię elektryczną. Trzy kraniki odpływowe, którymi szybko spuszcza się zużytą do gotowania wodę, ułatwiają czyszczenie.
Stabilność osiągnięto przez ulokowanie u podstawy makaroniarki czterech gumowych nóżek. Sprawiają one, że sprzęt ma solidne oparcie, nie ślizga się i nie rysuje powierzchni roboczej. Konstrukcję wykonano ze stali nierdzewnej.
PARAMETRY:
Model | RCNK-4-GN |
Nr katalogowy | 1234 |
Materiał | Stal szlachetna |
Moc | 3 x 1000 W |
Napięcie | 230 V |
Zakres regulacji temperatury | 30-110°C |
Liczba koszy | 4 |
Średnica kosza | 13 cm |
Wysokość kosza | 14 cm |
Pojemność zbiornika | 4 l |
Pojemnik GN | Tak |
Przewód zasilający | 1,3 m |
Wymiary (DxSxW) | 50,60 x 60,50 x 34,00 cm |
Waga | 13,80 kg |
Wymiary wysyłki (DxSxW) | 66,00 x 60,00 x 39,00 cm |
Waga wysyłki | 18,70 kg |
ZAKRES DOSTAWY:
- Warnik do makaronu
- Kosze z uchwytami – 4 szt.
- Pojemnik GN 1/3
- Instrukcja obsługi