Wczytuję dane...
Model: EX10010577
Kod producenta: 10010577 RCBM-3/4R
Gwarancja: 24
EAN: 4250928642202
Producent: ROYAL CATERING
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Najważniejsze cechy produktu
Stal nierdzewna
Pojemność wlewcza 3x2,75l
Temperatura: 30-110°C
Moc 3 x 150 W
Zawiera 3 pokrywy

Cechy:

·         Materiał: stal szlachetna

·         3 komory

·         Pojemność wlewcza: 2,75 l

·         Temperatura: 30 - 110°C

·         Moc: 450 W

Stacja do zup – 3 x 2,75 l – 450 W

Marka Royal Catering prezentuje uniwersalny bemar hot pot do użytku w restauracjach, kantynach, bufetach, hotelowych kuchniach oraz np. na bankietach lub obozach czy koloniach. Stacja do zup model RCBM-3/4R nadaje się również z powodzeniem do ugotowania warzywnego ragout, gulaszu, podgrzania fasolki po bretońsku i tym podobnych dań.

Bemar hot pot trzykomorowy – opis

Oddzielny termostat dla każdej komory pozwala ustawić temperaturę w zakresie od 30 do 110°C. Takie rozwiązanie sprawdza się w przypadku konieczności utrzymywania potraw w różnej temperaturze (np. bardzo gorące flaki, chłodniejszy sos beszamelowy itp.). Możliwe jest także korzystanie tylko z pojedynczej komory, co wpływa na oszczędność energii.

Stal szlachetna, z której wykonano bemar hot pot od Royal Catering, cechuje się odpornością na korozję, działanie zawartych w pożywieniu kwasów oraz mechaniczne uszkodzenia. Jej gładką powierzchnię prosto oczyścić za pomocą gąbki i łagodnego detergentu. Zrobione z tego materiału sprzęty są bardzo wytrzymałe i długo zachowują nowoczesny wygląd.

Kąpiel wodna (cylinder do gotowania potraw zanurzony jest we wrzątku) zapobiega nadmiernemu podgrzaniu danej potrawy, a przez to jej przypaleniu. Ułatwia również zachowanie odpowiedniej temperatury zupy przez długi czas, nawet w przypadku odłączenia modelu RCBM-3/4R od źródła zasilania.

Ergonomia to cecha wyróżniająca oferowany sprzęt. Pojemniki o zaokrąglonych ściankach łatwo jest utrzymać w czystości, a pokrywy z uchwytami z tworzywa sztucznego zapobiegają utracie ciepła. Stacja do zup posiada cztery antypoślizgowe nóżki, które umożliwiają pewne postawienie jej na śliskiej powierzchni. Zabezpieczają też bemar przed przewróceniem w razie przypadkowego potrącenia.

Oferowana stacja do zup to bemar użyteczny dla firm z branży HoReCa. Model RCBM-3/4R sprawdzi się podczas gotowania zup oraz wolnego duszenia różnych dań. Można w nim również przechowywać w odpowiedniej temperaturze dodatki do potraw typu ryż, ziemniaki. Solidny i trwały sprzęt od Royal Catering charakteryzuje się atrakcyjnym stosunkiem ceny do jakości produktu.

·         Uniwersalność – do gotowania i podgrzewania potraw

·         Funkcjonalność – 3 oddzielne komory grzewcze

·         Ochrona – kąpiel wodna minimalizuje ryzyko przypalenia

·         Wygoda – termostat utrzymuje dania w odpowiedniej temperaturze

·         Intuicyjność – wielofunkcyjne pokrętła

·         Solidność i nowoczesność – stal szlachetna

Model

RCBM-3/4R

Nr katalogowy

10010577

Stan artykułu

Nowy

Zasilanie

230 V

Moc

450 W (3 x 150 W)

Temperatura grzania

30 – 110°C

Liczba komór

3

Maks. pojemność całkowita

3,8 l

Maks. pojemność wlewcza

2,75 l

Maks. pojemność kąpieli wodnej

1 l

Przewód zasilający

1,4 m

Wymiary (DxSxW)

23,50 x 62,00 x 32,00 cm

Waga

9,80 kg

Wymiary wysyłki (DxSxW)

67,00 x 31,50 x 36,50 cm

Waga wysyłki

11,65 kg

 

Polecamy połączyć z: