Najważniejsze cechy produktu
Stal nierdzewna
Równomierna perforacja
12 godzin wędzenia
Efektywność
Uniwersalność
Dane techniczne
Model RCCSG-20/20/5
- Prostokątna tuba do wędzenia
- Instrukcja obsługi
Kluczowe informacje
- Doskonały do wędzenia na zimno i gorąco
- Apetyczny zapach prawdziwego dymu
- Przeznaczony do 12-godzinnej produkcji dymu
- Wytrzymała i higieniczna konstrukcja ze stali nierdzewnej
- Kompaktowy rozmiar łatwy do transportowania
Generator dymu do wędzarni
Praktyczny generator dymu do wędzarni marki Royal Catering został zaprojektowany do rozprowadzania dymu ze zrębków wędzarniczych. Model RCCSG-20/20/5 sprawdzi się podczas imprez z barbeque, na różnych obozach, garden party oraz innych tego typu wydarzeniach plenerowych. Znajdzie zastosowanie zarówno w użytku prywatnym, jak i komercyjnym (np. gospodarstwa agroturystyczne).
Tuba do wędzenia stalowa – opis
Funkcjonalność osiągnięto dzięki możliwości eksploatacji ze wszelkiego rodzaju grillami, rusztami i wędzarniami. Do spalania we wnętrzu nadaje się wiele rodzajów drewna – m.in. z jabłoni, olchy, czereśni. Specjalna ażurowa konstrukcja ułatwia równomierne rozprowadzanie aromatycznego dymu. Poprawi on smak wołowiny, ryb, warzyw, serów oraz innych produktów.
Szerokie wykorzystanie wynika z opcji wędzenia na zimno, a także – po zastosowaniu dodatkowego źródła ciepła – na gorąco. W zależności od typu zrębków generatora dymu RCCSG-20/20/5 można używać do 12 godzin. Jest również wyposażony w specjalnie zaprojektowane miejsce na świeczkę.
Kompaktowy sprzęt marki Royal Catering można wygodnie przechowywać oraz transportować. Wykonano go z trwałej i odpornej na korozję stali nierdzewnej. Materiał z racji minimalnej porowatości łatwo wyczyścić. Odznacza się on biologiczną obojętnością; jest bezpieczny dla żywności.
Oferowana tuba do wędzenia model RCCSG-20/20/5 to akcesorium przydatne dla każdego miłośnika domowych wędzonek. Wysokie walory użytkowe i wysoka jakość wykonania sprawiają, że generator dymu do wędzarni od Royal Catering odnajdzie się także w gastronomii.
- Uniwersalność – do wędzenia na zimno i gorąco
- Ażurowa konstrukcja – równomierne rozprowadzanie dymu
- Wydajność – do wędzenia przez maks. 12 godzin
- Stal nierdzewna – wytrzymałość, bezpieczeństwo dla żywności
- Mobilność – kompaktowa budowa