Cyrkulator sous vide - 2300 W - od 5 do 95°C - do 80 l
Cyrkulator sous vide marki Royal Catering to profesjonalny sprzęt gastronomiczny, który sprawdzi się także w domowej kuchni. Model RCVG-43 docenią kucharze w restauracjach, hotelach, barach ze zdrową żywnością, firmach cateringowych, jak również kawiarniach i lokalach z przekąskami. Metoda sous vide pozwala uzyskać pyszne i kruche mięso, warzywa czy owoce morza o wysokich walorach odżywczych.
CECHY:
- Profesjonalizm – cyrkulator umożliwia gotowanie sous vide na dużą skalę, podgrzewa wodę w garnkach o poj. 80 l
- Uniwersalność – temperaturę w zakresie od 5 do 95°C dopasujesz do różnych dań
- Elastyczność – ustawienie czasu w zakresie od 5 min do 99 godzin
- Czytelność – wyświetlacz LED pokazuje wybrane parametry
Wydajność Szybkie osiągnięcie wymaganej temperatury (od 5 do 95°C) to zasługa wydajnej grzałki o mocy 2300 W. Cyrkulator do gotowania działa z dokładnością 0,1°C.
Timer Funkcja timer umożliwia ustawienie czasu pracy od 5 minut do 99 godzin. Dzięki niej odpowiednio dopasujesz sprzęt do przepisu kulinarnego. Obsługę dodatkowo ułatwia wyświetlacz LED.
PARAMETRY:
- Model RCVG-43
- Nr katalogowy 10011736
- Stan artykułu Nowy
- Napięcie 230 V
- Moc 2300 W
- Materiał obudowy Stal nierdzewna
- Timer Tak
- Zakres czasu 5 min - 99 h
- Dokładność temperatury 0,1°C
- Maks. pojemność wlewcza 80 l
- Wyświetlacz LED
- Długość przewodu zasilającego 1,6 m
- Instrukcja obsługi Tak
- Wymiary (DxSxW) 11 x 14 x 33 cm
- Waga 3 kg
- Wymiary wysyłki (DxSxW) 22 x 20 x 39 cm
- Waga wysyłki 3,5 kg
ZAKRES DOSTAWY:
- Cyrkulator sous vide
- Instrukcja obsługi