Wczytuję dane...
Model: EX10011755
Kod producenta: 10011755 RC- EPM160
Gwarancja: 24 miesięcy
EAN: 4062859946829
Producent: ROYAL CATERING
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Najważniejsze cechy produktu
450 W
Grubość 1-14 mm
Ostrza 3 i 9 mm
Stal nierdzewna
Łatwa obsługa

Dane techniczne Model RC-EPM160

Nr katalogowy 10011755
Stan artykułu Nowy
Napięcie 230 V
Moc 450 W
Materiał Stal nierdzewna
Maks. szerokość płata ciasta 160 mm
Grubość 1-14 mm
Wymiary (DxSxW) 32 x 29 x 38 cm
Waga 17 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW) 35 x 32 x 38 cm
Waga wysyłki 18 kg
Zakres dostawy

W ofercie sprzedażowej znajdują się:

  • Maszynka do makaronu
  • Instrukcja obsługi

Komplet jest starannie zapakowany na czas transportu.

Kluczowe informacje

  • Skuteczność – silnik o dużej mocy 450 W
  • Wydajność – maks. szerokość płatu ciasta 160 mm
  • Wytrzymałość – trwała i odporna na korozję konstrukcja ze stali nierdzewnej
  • Regulacja – ustawienie grubości ciasta od 1 do 14 mm

Maszynka do makaronu - elektryczna - 450 W

Praktyczna maszynka do makaronu marki Royal Catering to sprzęt do każdego lokalu gastronomicznego z tradycyjną kuchnią. Model RC-EPM160 świetnie sprawdzi się zwłaszcza we włoskich restauracjach. Niewielkie wymiary i łatwa obsługa sprawiają, że doskonale nadaje się także do użytku w domowej kuchni.

Szczegóły produktu

Efektywna maszynka kroi płaty o szerokości maksymalnej do 160 mm. Rolki szybko rozwałkowują ciasto na wybraną grubość. Ustawia się ją w zakresie od 1 do 14 mm. Obsługa za sprawą elektrycznego zasilania (moc 450 W) jest bardzo łatwa i wygodna. Praktyczny sprzęt posiada ostrza 3 i 9 mm

Solidna konstrukcja została wykonana ze stali nierdzewnej. Model RC-EPM160 odznacza się więc odpornością na korozję oraz mechaniczne uszkodzenia. Przekłada się to na jego długą żywotność

Maszynka do makaronu marki Royal Catering znajdzie zastosowanie w użytku prywatnym oraz komercyjnym: w barze, restauracji itp. Przekonaj się o jej zaletach i zamów urządzenie do wyrobu makaronu z dostawą pod drzwi.

Polecamy połączyć z: