Wczytuję dane...
Model: EX10011983
Kod producenta: 10011983 RCPSU-700
Gwarancja: 24
EAN: 4062859010476
Producent: ROYAL CATERING
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Urządzenie do gotowania sous vide

Moc: 700 W
Zakres temperatury: 30-95°C
Pojemność: 24 l
Timer: 1 min - 99 h
Wyświetlacz LCD

Specyfikacja techniczna:

  • Model - RCPSU-700
  • Nr katalogowy - 10011983
  • Stan artykułu - Nowy
  • Materiał obudowy - Stal nierdzewna
  • Instrukcja obsługi - Tak
  • Maksymalna pojemność wlewcza [l] - 24
  • Moc [W] - 700
  • Przewód zasilający [m] - 1,4
  • Wyświetlacz - LCD
  • Napięcie [V] - 230
  • Dokładność temperatury [°C] - 0.1
  • Zakres regulacji temperatury [°C] - 30-95
  • Minutnik - Tak
  • Minutnik - zakres czasu - 1 min - 99 h
  • Pojemność całkowita [l] -
  • Wymiary (DxSxW) - 58 x 36 x 29 cm
  • Waga - 13 kg

Kluczowe informacje

  • Zdrowie – idealne do delikatnego gotowania potraw pakowanych próżniowo
  • Wydajność – dzięki mocnemu elementowi grzejnemu o mocy 700 W
  • Intuicyjność – dzięki timerowi 1 min - 99 h i kontroli temperatury w zakresie 30-95°C z dokładnością ustawienia 0.1°C
  • Trwałość – łatwa do czyszczenia i solidna obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Wszechstronność – pojemność 24 l zapewnia dużo miejsca na różne dania

Urządzenie do gotowania sous vide - 700 W - 30-95°C

Urządzenie do gotowania sous vide pozwala przygotować pyszne i pełnowartościowe posiłki z mięsa, warzyw, ryb oraz owoców morza. Dzięki modelowi RCPSU-700 marki Royal Catering uzyskasz idealną kruchość składników. Sprzęt nadaje się zarówno do domowego, jak i profesjonalnego użytku w restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, food truckach oraz firmach cateringowych. 

Garnek sous vide – opis

Metoda sous vide wykorzystuje gotowanie w precyzyjnie dobranych temperaturze i czasie. Model RCPSU-700 zapewnia regulację temperatury wody w zakresie 30-95°C. Wbudowany timer pozwala ustawić czas w zakresie 1 min - 99 h. 

Całkowita pojemność urządzenia do gotowania sous vide wynosi 24 l. Tak obszerna komora zda egzamin w profesjonalnych warunkach. 

Dokładność temperatury 0.1°C gwarantuje wysokiej jakości, powtarzalną obróbkę termiczną. Dzięki niej można za każdym razem przygotować potrawy o idealnym smaku. Wyświetlacz LCD zapewnia prostą obsługę sprzętu. 

Zakres dostawy
  • Urządzenie do gotowania sous vide
  • Instrukcja obsługi
Polecamy połączyć z: