Urządzenie do gotowania sous vide
Moc: 700 W
Zakres temperatury: 30-95°C
Pojemność: 24 l
Timer: 1 min - 99 h
Wyświetlacz LCD
Specyfikacja techniczna:
- Model - RCPSU-700
- Nr katalogowy - 10011983
- Stan artykułu - Nowy
- Materiał obudowy - Stal nierdzewna
- Instrukcja obsługi - Tak
- Maksymalna pojemność wlewcza [l] - 24
- Moc [W] - 700
- Przewód zasilający [m] - 1,4
- Wyświetlacz - LCD
- Napięcie [V] - 230
- Dokładność temperatury [°C] - 0.1
- Zakres regulacji temperatury [°C] - 30-95
- Minutnik - Tak
- Minutnik - zakres czasu - 1 min - 99 h
- Pojemność całkowita [l] -
- Wymiary (DxSxW) - 58 x 36 x 29 cm
- Waga - 13 kg
Kluczowe informacje
- Zdrowie – idealne do delikatnego gotowania potraw pakowanych próżniowo
- Wydajność – dzięki mocnemu elementowi grzejnemu o mocy 700 W
- Intuicyjność – dzięki timerowi 1 min - 99 h i kontroli temperatury w zakresie 30-95°C z dokładnością ustawienia 0.1°C
- Trwałość – łatwa do czyszczenia i solidna obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- Wszechstronność – pojemność 24 l zapewnia dużo miejsca na różne dania
Urządzenie do gotowania sous vide - 700 W - 30-95°C
Urządzenie do gotowania sous vide pozwala przygotować pyszne i pełnowartościowe posiłki z mięsa, warzyw, ryb oraz owoców morza. Dzięki modelowi RCPSU-700 marki Royal Catering uzyskasz idealną kruchość składników. Sprzęt nadaje się zarówno do domowego, jak i profesjonalnego użytku w restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, food truckach oraz firmach cateringowych.
Garnek sous vide – opis
Metoda sous vide wykorzystuje gotowanie w precyzyjnie dobranych temperaturze i czasie. Model RCPSU-700 zapewnia regulację temperatury wody w zakresie 30-95°C. Wbudowany timer pozwala ustawić czas w zakresie 1 min - 99 h.
Całkowita pojemność urządzenia do gotowania sous vide wynosi 24 l. Tak obszerna komora zda egzamin w profesjonalnych warunkach.
Dokładność temperatury 0.1°C gwarantuje wysokiej jakości, powtarzalną obróbkę termiczną. Dzięki niej można za każdym razem przygotować potrawy o idealnym smaku. Wyświetlacz LCD zapewnia prostą obsługę sprzętu.
- Urządzenie do gotowania sous vide
- Instrukcja obsługi