-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.ROYAL CATERING
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Grill kontaktowy - płyty gładkie - Royal Catering - 3600 W
Moc: 3600 W
Powierzchnia: gładka
Temperatura: 50-300°C
Taca ociekowa na tłuszcz
Materiał: stal nierdzewna, żeliwo
Dane techniczne
Napięcie [V] 230
- Grill elektryczny
- Szczotka do czyszczenia
- Instrukcja obsługi
Kluczowe informacje
- Wydajność – szybkie nagrzewanie dzięki mocy 3600 W
- Wszechstronność – uniwersalne zastosowanie za sprawą gładkiej powierzchni do grillowania
- Łatwość w pielęgnacji – łatwe czyszczenie dzięki obudowie ze stali nierdzewnej, płytom z żeliwa oraz wyjmowanej tacce na tłuszcz
- Duża powierzchnia – płyty grillowe zapewniają dużo miejsca: 2 górne mają po 21 x 21 cm; dolna: 48 x 23 cm
- Efektywność – dzięki grillowaniu z obu stron
Podwójny grill kontaktowy o mocy 3600 W
Grill kontaktowy marki Royal Catering jest profesjonalnym urządzeniem grzewczym, które zostało zaprojektowane z myślą o restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, firmach cateringowych, a także prywatnych kuchniach. Płyty grillowe są idealne do przygotowania dań mięsnych, warzyw, tostów i panini.
Grill elektryczny marki Royal Catering
Dzięki bezstopniowej regulacji temperatury (50-300°C) oraz dużej mocy 3600 W przygotujesz w kontrolowany sposób różne rodzaje żywności. Parametry ustawisz za pomocą oddzielnych termostatów. Dwie kontrolki pomagają w obsłudze. Zielona lampka wskazuje, czy grill kontaktowy jest włączony, natomiast pomarańczowa gaśnie, gdy zostanie osiągnięta ustawiona temperatura.
Grill przekonuje solidnością i wysoką jakością wykonania. Urządzenie wykonane z odpornej na zarysowania stali nierdzewnej wyposażono w dwie górne oraz jedną dolną płytę. Są one podgrzewane elektrycznie, co oznacza, że podczas grillowania nie wydziela się dym ze spalanych brykietów – sprzęt jest zatem idealny do użytku w pomieszczeniach.
Obie górne płyty grillowe można regulować na wysokość. Zrobiono je z żeliwa, które zapobiega przywieraniu jedzenia. Dzięki gładkiej powierzchni doskonale nadają się do przygotowania panini czy naleśników. Bardzo duża powierzchnia zapewnia miejsce dla wielu produktów. Ponadto sprzęt można wykorzystać do jednoczesnego utrzymywania jedzenia w cieple oraz grillowania.
Grill elektryczny ma również wyjmowaną tackę ociekową, do której spływa wytapiany podczas smażenia tłuszcz. Dlatego nie tylko grillujesz zdrowo, ale także możesz cieszyć się później łatwiejszym czyszczeniem. Ponadto antypoślizgowe nóżki oraz izolowane termicznie uchwyty zapewniają bezpieczeństwo podczas obsługi urządzenia.