-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.ROYAL CATERING
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Grill kontaktowy - płyta ryflowana i gładka - Royal Catering - 2200 W
Moc: 2200 W
Powierzchnia: ryflowana i gładka
Temperatura: 50-300°C
Taca ociekowa na tłuszcz
Materiał: stal nierdzewna, żeliwo
Dane techniczne
Napięcie [V] 230
- Grill elektryczny
- Szczotka do czyszczenia
- Instrukcja obsługi
Kluczowe informacje
- Wydajność – szybkie nagrzewanie dzięki mocy 2200 W
- Wszechstronność – uniwersalne zastosowanie za sprawą ryflowanej i gładkiej powierzchni do grillowania
- Łatwość w pielęgnacji – łatwe czyszczenie dzięki obudowie ze stali nierdzewnej, płytom z żeliwa oraz wyjmowanej tacce na tłuszcz
- Kompaktowość – sprzęt z płytą grillową o wymiarach 33 x 22 cm pasuje do każdej kuchni
- Efektywność – dzięki grillowaniu z obu stron
Grill kontaktowy o mocy 2200 W
Grill kontaktowy marki Royal Catering jest profesjonalnym urządzeniem grzewczym, które zostało zaprojektowane z myślą o restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, firmach cateringowych, a także prywatnych kuchniach. Płyty grillowe są idealne do przygotowania dań mięsnych, warzyw, tostów i panini.
Grill elektryczny marki Royal Catering
Dzięki bezstopniowej regulacji temperatury (50-300°C) oraz dużej mocy 2200 W przygotujesz w kontrolowany sposób różne rodzaje żywności. Dwie kontrolki pomagają w obsłudze. Zielona lampka wskazuje, czy grill kontaktowy jest włączony, natomiast pomarańczowa gaśnie, gdy zostanie osiągnięta ustawiona temperatura.
Grill przekonuje solidnością i wysoką jakością wykonania. Urządzenie wykonane z odpornej na zarysowania stali nierdzewnej wyposażono w górną oraz dolną płytę. Są one podgrzewane elektrycznie, co oznacza, że podczas grillowania nie wydziela się dym ze spalanych brykietów – sprzęt jest zatem idealny do użytku w pomieszczeniach.
Górną płytę grillową można regulować na wysokość. Dzięki ryflowanemu kształtowi nadaje charakterystyczny wzorek na stekach, chlebie oraz innych potrawach. Dolna gładka natomiast jest świetna do panini, jajek czy naleśników. Duża powierzchnia 33 x 22 cm zapewnia miejsce dla wielu produktów. Ponadto sprzęt można wykorzystać do jednoczesnego utrzymywania jedzenia w cieple oraz grillowania.
Grill elektryczny ma również wyjmowaną tackę ociekową, do której spływa wytapiany podczas smażenia tłuszcz. Dlatego nie tylko grillujesz zdrowo, ale także możesz cieszyć się później łatwiejszym czyszczeniem. Ponadto antypoślizgowe nóżki oraz izolowane termicznie uchwyty zapewniają bezpieczeństwo podczas obsługi urządzenia.