Wczytuję dane...
Model: EX10012026
Kod producenta: 10012026 RCPG47-S
Gwarancja: 24 miesięcy
EAN: 4062859010957
Producent: ROYAL CATERING
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Dzięki płycie grillowej marki Royal Catering możesz raczyć swoich gości pysznymi specjałami z grilla przez cały rok. Soczyste steki, hamburgery, ryby, omlety, tortille czy warzywa – z tym urządzeniem Twoja wyobraźnia nie ma granic. Elektryczna płyta grillowa imponuje niskim wydzielaniem dymu oraz higienicznym i bardzo czystym sposobem pracy. Sprzęt doskonale nadaje się do zastosowania w dużych kuchniach – od restauracji i barów z przekąskami po food trucki czy imprezy z cateringiem.

Dane techniczne:

  • Napięcie [V] 230
  • Wersja Pojedyncza
  • Powierzchnia grzewcza Gładka
  • Moc [W] 3000
  • Przewód zasilający [m] 1,4
  • Wymiary płyty grzewczej [mm] 550 x 380
  • Materiał obudowy Stal nierdzewna
  • Zakres regulacji temperatury [°C] 50-300
  • Grubość płyty grillowej [mm] 10
  • Liczba przewodów zasilających 1
  • Materiał płyty grillowej Żeliwo
  • Wymiary (DxSxW) [cm] 55.5 x 48 x 23.5
  • Waga [kg] 25.2
  • Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] 63.5 x 56.5 x 31
  • Waga wysyłki [kg] 27.7

W pełni automatyczny termostat zapewnia utrzymanie stałej temperatury. Dzięki wydajnemu elementowi grzewczemu o mocy 3000 W płyta grillowa szybko osiąga temperaturę roboczą w zakresie 50-300°C, którą można ustawić za pomocą poręcznego pokrętła.

Wydajną płytę grilla elektrycznego wykonano z żeliwa. Szybko przenosi ciepło z elementu grzewczego na żywność, a jednocześnie długo zachowuje wysoką temperaturę. Płyta o grubości 10 mm ma wymiary 550 x 380 mm. Dzięki gładkiej powierzchni będziesz mógł smażyć jajka sadzone czy naleśniki.

Grill wyposażono w osłonę przeciwbryzgową, która skutecznie chroni ściany i otoczenie przed rozpryskami tłuszczu. Obudowa gastronomicznej płyty grillowej jest wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej i dlatego jest szczególnie odporna na korozję, neutralna w kontakcie z żywnością i wygodna w utrzymaniu.

Łatwe czyszczenie zapewnia również skuteczne usuwanie tłuszczu. Grill elektryczny ma wyjmowaną szufladę połączoną z systemem drenażowym, do której spływa nadmiar tłuszczu ze smażenia. Tackę ociekową można łatwo wysunąć i wyczyścić. Stabilność urządzenia gwarantują antypoślizgowe nóżki, które nie rysują powierzchni roboczej.

Kluczowe informacje:

  • Wszechstronność – dzięki ryflowanej i gładkiej powierzchni idealnie sprawdzi się do różnorodnych dań, nadaje się do restauracji, barów przekąskowych, food trucków
  • Wydajność – moc 3000 W i zakres temperatur 50-300°C
  • Profesjonalizm – doskonale usmażone jedzenie dzięki termostatowi
  • Praktyczność – osłona przeciwbryzgowa i tacka ociekowa na tłuszcz do czystej oraz przyjemnej pracy
  • Trwałość – dzięki wysokiej jakości wykonaniu, obudowie wykonanej ze stali nierdzewnej oraz płycie grillowej z żeliwa
Polecamy połączyć z: