Na klocu masarskim RCBC-02 marki Royal Catering możesz łatwo przygotować różne specjały mięsne i wędliniarskie. Dzięki kompaktowym wymiarom 40 x 40 cm mebel pasuje zarówno do sklepów mięsnych, jak i małych kuchni.
Dane techniczne:
- Kolor Biały
- Materiał Stal nierdzewna, tworzywo sztuczne (polietylen)
- Grubość blatu [cm] 5
- Wymiary powierzchni roboczej [cm] 40 x 40
- Wymiary (DxSxW) [cm] 40 x 40 x 88
- Waga [kg] 12.94
- Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] 86 x 46 x 17
- Waga wysyłki [kg] 14.32
Dzięki solidnej konstrukcji oraz wadze 12,94 kg kloc stoi stabilnie na czterech nogach. Tym samym z łatwością znosi wstrząsy podczas siekania i cięcia. Kloc wykonany z trwałych materiałów spełnia wysokie wymagania higieniczne. Odporna na korozję stal nierdzewna ma długą żywotność, a blat o grubości 5 cm z polietylenu odznacza się doskonałą odpornością chemiczną. Wytrzymuje działanie kwasów i zasad, a także olejów oraz innych tłuszczów. Jest również bezwonny i nie zmienia smaku żywności. Oznacza to, że możesz bezpiecznie przetwarzać surowce w swoim sklepie oraz korzystać z kloca masarskiego przez długi czas.
Gładka powierzchnia kloca zostanie wyczyszczona w mgnieniu oka, a wilgoć nie wniknie w jego blat. Oznacza to, że potrzebujesz mniej czasu na pielęgnację i możesz od razu kontynuować pracę. Wysokość 88 cm pozwala wygodnie siekać bez pochylania się nad sprzętem. Duża powierzchnia robocza 40 x 40 cm zapewnia wystarczająco dużo miejsca na różne produkty mięsne – czy to w sklepie, bistro, czy w dobrze wyposażonej kuchni hobbysty. Wysokiej jakości kloc masarski od Royal Catering sprawdzi się wszędzie jako trwałe i higieniczne akcesorium.
Kluczowe informacje:
- Solidność – blat o grubości 5 cm umożliwia energiczne siekanie
- Higieniczność – stal nierdzewna i polietylen są bezwonne, nie wpływają na smak mięsa i wygodnie się je czyści
- Przyjazność dla pleców – wysokość robocza 88 cm umożliwia wygodną pracę
- Oszczędność miejsca – kompaktowy kloc masarski z blatem o wymiarach 40 x 40 cm pasuje do każdej kuchni
- Trwałość – kloc masarski jest odporny na działanie kwasów, zasad i tłuszczów