Kocioł warzelny - 32 l - 2000 W - Royal Catering
Pojemność robocza: 32 l
2000 W
Ochrona przed przegrzaniem
Dla początkujących i profesjonalistów
Stal nierdzewna / szkło
Dane techniczne
Napięcie [V] 220
- Kocioł warzelny
- Szklana pokrywa
- Sito
- Zasobniki na ziarno
- Uchwyty do pojemników na ziarno
- Linia odpływowa
- Wlot przelewowy
- Rury przelewowe
- Korek do ziarna
- Chłodnica z przeciwprądem
- Wąż silikonowy
- Instrukcja obsługi
Kluczowe informacje
- Obszerność – pojemność robocza 32 l
- Czytelność – ze skalą pomiarową i wyświetlaczem temperatury
- Higieniczność – wykonany z biologicznie obojętnej stali nierdzewnej
- Moc – z elementem grzejnym o mocy 2000 W
- Bezpieczeństwo – z zabezpieczeniem przed przegrzaniem i dużymi bocznymi uchwytami do transportu
Kocioł warzelny o poj. 32 l pomoże Ci warzyć jak profesjonaliści
W przypadku piwa warzonego w domu nie jest już wymagany tytuł mistrza piwowara, wystarczy kocioł warzelny marki Royal Catering! Jasne lub ciemne, piwo pszeniczne lub pilzneńskie: z tym zestawem do piwa możesz wyczarować trunek według własnej receptury – nawet jako laik.
Zrób własne piwo w zaledwie kilku krokach dzięki zestawowi do warzenia piwa
Kocioł ze stali nierdzewnej do warzenia piwa mieści 32 l. Skala w litrach pozwala na dokładne dodawanie składników. Aktualny poziom ciepła w kotle możesz łatwo odczytać na wyświetlaczu temperatury. Wypróbuj nowe przepisy i obserwuj proces warzenia przez szklaną szybę w pokrywie!
Grzałka o mocy 2000 W zapewnia optymalną dystrybucję ciepła. Kocioł ma możliwość regulacji temperatury w zakresie 30-110°C. Pompa z napędem magnetycznym miesza zacier, a później pierwszą brzeczkę. Podwójne dno zapobiega przywieraniu zacieru.
Kocioł zacierno-warzelny posiada dwa wygodne uchwyty z boku. Dzięki kompaktowym rozmiarom z łatwością przetransportujesz i schowasz urządzenie. Za sprawą wysokiej jakości materiałom, takim jak stal nierdzewna oraz szkło, sprzęt jest wyjątkowo trwały i łatwy do wyczyszczenia. Dzięki ochronie przed przegrzaniem możesz optymalnie wykorzystać kocioł do piwa, aby bezpiecznie eksperymentować z nowymi recepturami.