Czy to w bufecie hotelowym lub restauracji, w jadłodajniach czy małej gastronomii: wysokiej jakości stacja do zup z asortymentu marki Royal Catering niezawodnie utrzymuje idealną temperaturę. Wykorzystasz ją do zup, gulaszów, sosów lub innych przysmaków, takich jak czekolada lub kremowe serowe fondue.
Dane techniczne:
- Napięcie [V] - 230
- Materiał - Stal nierdzewna
- Moc [W] - 500
- Pojemność wlewcza [l] - 7
- Przewód zasilający [m] - 1,4
- Pojemność całkowita [l] - 7
- Zakres regulacji temperatury [°C] - 30-110
- Liczba pojemników [szt.] - 1
- Pokrywka - Tak
- Kranik spustowy - Nie
- Szklana osłona - Nie
- Lampa halogenowa - Nie
- Perforowana tacka z kolcami - Nie
- Oddzielny termostat - Nie
- Brytfanna perforowana - Nie
- Wymiary (DxSxW) [cm] - 28 x 28 x 37
- Waga [kg] - 5.9
- Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 45 x 37 x 36.5
- Waga wysyłki [kg] - 7.2
Stacja do zup jest wyposażona w okrągły garnek o pojemności 7 l i dopasowaną pokrywkę. Żądaną temperaturę możesz ustawić w zakresie 30-110°C za pomocą pokrętła umieszczonego w podstawie podgrzewacza. Dzięki wysokiemu zakresowi temperatury urządzenie doskonale nadaje się również do fondue lub roztapiania czekolady. Bemar niezawodnie podgrzewa z mocą 500 W. Jest bardzo praktyczny: działa jako system zamknięty i nie musi być napełniany wodą, jak to zwykle bywa w przypadku bemarów.
Elektryczny podgrzewacz do żywności wykonano ze stali nierdzewnej idealnej dla gastronomii. Wysokiej jakości materiał jest trwały, wytrzymały i łatwy do wyczyszczenia. Ponadto kompaktowe urządzenie o prostej konstrukcji zajmuje niewiele miejsca, możesz je łatwo wkomponować do każdej kuchni.
Kluczowe informacje:
Wszechstronność – moc 500 W idealna do użytku w restauracjach, kuchniach na wynos lub jadłodajniach Wydajność – pojemność 7 l dla dania w dużej ilości Uniwersalność – szeroki zakres temperatury 30-110°C Praktyczność – bez konieczności uzupełniania wody, pokrywka w komplecie Trwałość – dzięki wysokiej jakości wykonaniu i zastosowaniu stali nierdzewnej