Czy to w bufecie hotelowym lub restauracji, w jadłodajniach czy małej gastronomii: wysokiej jakości stacja do zup z asortymentu marki Royal Catering niezawodnie utrzymuje idealną temperaturę. Wykorzystasz ją do zup, gulaszów, sosów lub innych przysmaków, takich jak czekolada lub kremowe serowe fondue.
Dane techniczne:
- Napięcie [V] - 230
- Materiał - Stal nierdzewna
- Moc [W] - 1500
- Pojemność wlewcza [l] - 2 x 7
- Przewód zasilający [m] - 1,4
- Pojemność całkowita [l] - 14
- Zakres regulacji temperatury [°C] - 30-110
- Liczba pojemników [szt.] - 2
- Pokrywa - Tak
- Kranik spustowy - Tak
- Wymiary (DxSxW) [cm] - 68 x 40 x 32.5
- Waga [kg] - 13
- Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 73 x 46 x 39
- Waga wysyłki [kg] - 15.2
Stacja do zup jest wyposażona w dwa okrągłe garnki o pojemności 2 x 7 l i dopasowane pokrywki. Żądaną temperaturę możesz ustawić w zakresie 30-110°C za pomocą dwóch pokręteł umieszczonych w podstawie podgrzewacza. Dzięki wysokiemu zakresowi temperatury urządzenie doskonale nadaje się również do fondue lub roztapiania czekolady. Bemar niezawodnie podgrzewa z mocą 1500 W. Jest bardzo praktyczny: działa jako system zamknięty i nie musi być napełniany wodą, jak to zwykle bywa w przypadku bemarów. Szczególne ułatwienie dla czyszczenia i transportu stanowi kranik spustowy do usuwania wody.
Elektryczny podgrzewacz do żywności wykonano ze stali nierdzewnej idealnej dla gastronomii. Wysokiej jakości materiał jest trwały, wytrzymały i łatwy do wyczyszczenia. Ponadto kompaktowe urządzenie o prostej konstrukcji zajmuje niewiele miejsca, możesz je łatwo wkomponować do każdej kuchni.
Kluczowe informacje:
- Wszechstronność – moc 1500 W idealna do użytku w restauracjach, kuchniach na wynos lub jadłodajniach
- Wydajność – pojemność 2 x 7 l dla zróżnicowanej oferty
- Uniwersalność – szeroki zakres temperatury 30-110°C
- Praktyczność – kranik spustowy i pokrywki w komplecie
- Trwałość – dzięki wysokiej jakości wykonaniu i zastosowaniu stali nierdzewnej