Czekoladki, babeczki, brownie lub rozpływająca się w ustach glazura czekoladowa: co dzisiaj przygotowujesz? Użyj podgrzewacza do czekolady Royal Catering, aby stworzyć wiele pysznych kreacji. Topienie zapewnia przyjemny połysk czekolady po ostygnięciu. Słodka pokusa ma do tego idealną konsystencję. Czyste, do dalszej obróbki lub jako polewy do ciast i lodów – nie ma ograniczeń dla Twojej wyobraźni. Z Royal Catering, Twoim internetowym sprzedawcą sprzętu gastronomicznego, możesz wyczarować cuda jak profesjonaliści!
Dane techniczne:
- Napięcie [V] - 230
- Moc [W] - 1500
- Pojemność [l] - 6 x 1,5
- Średnica garnka [cm] - 17.6 x 16,2 x 10.2
- Maks. temperatura [°C] - 100
- Przewód zasilający [m] - 1,4
- Liczba pojemników [szt.] - 6
- Wymiary (DxSxW) [cm] - 66.5 x 40 x 17
- Waga [kg] - 10.2
- Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 73 x 44 x 27.5
- Waga wysyłki [kg] - 12.8
Podgrzewacz czekolady jest wysokiej jakości, a dzięki pojemności 6 x 1,5 l idealnie nadaje się do profesjonalnych firm gastronomicznych. Za pomocą tego urządzenia możesz szybko stopić czekoladę i utrzymać płynną masę w cieple. Użyj elektronicznego regulatora temperatury, aby ustawić żądane ciepło do 100°C. Dzięki oszałamiającej mocy 1500 W sprzęt nagrzewa się szybko i niezawodnie.
Podgrzewacz do czekolady ma 2 kraniki. Pozwalają łatwo odprowadzać nadmiar wody lub pary. Dzięki wysokiej jakości materiałowi urządzenie do topienia czekolady Royal Catering jest niezwykle wytrzymałe, wydajne i bardzo łatwe w czyszczeniu.
Kluczowe informacje:
- Wydajność – duża pojemność 6 x 1,5 l
- Precyzja – regulacja temperatury do 100°C na elektronicznym panelu sterowniczym
- Praktyczność – z 2 kranikami do spuszczania wody i pary
- Siła – urządzenie szybko się nagrzewa dzięki mocy 1500 W
- Prosta obsługa – dzięki przejrzystemu panelowi sterowniczemu