Chcesz produkować duże ilości delikatnego mięsa w bardzo krótkim czasie? Kotleciarka elektryczna jest dla Ciebie! Bez względu na to, jakiego rodzaju mięso oferujesz w swojej stołówce lub sklepie mięsnym, mięso jest nie tylko delikatniejsze, ale również lepiej wchłania marynaty i przyprawy. Dzięki urządzeniu w żadnej kuchni nie zabraknie klasyki: sznycla.
Dane techniczne:
- Napięcie [V] - 230
- Materiał - ABS, Stal nierdzewna, Guma
- Moc [W] - 200
- Wymiary płyty [cm] - 19 x 16
- Liczba ostrzy [szt.] - 31
- Wielkość wlotu [mm] - 140 x 45 mm
- Długość kabla [m] - 1
- Prędkość obrotów [obr./min] - 98
- Maks. porcja mięsa przed przetworzeniem - 125 x 30 mm
- Odległość od urządzenia tnącego do podstawki - 130 mm
- Wymiary (DxSxW) [cm] - 45 x 22 x 40
- Waga [kg] - 11.9
- Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 53 x 35 x 28
- Waga wysyłki [kg] - 13.8
Zakres dostawy:
- Kotleciarka elektryczna RCMT-351W
- Klucz imbusowy (6 mm) 2 szt.
- Szczypce ze stali nierdzewnej
- Ostrza
Elektryczna maszynka do rozbijania mięsa przekonuje łatwą obsługą
Kotleciarka ma całkowitą moc 200 W i prędkość obrotową 98 obr./min, dzięki czemu możesz szybko przetwarzać mięso. Nierozbite kawałki mięsa łatwo włożysz do obszernego otworu, przy czym mięso nie powinno być szersze niż 12,5 cm i grubsze niż 3 cm. Miski na mięso z łatwością ustawisz na półce o wymiarach 19 x 16 cm pod ubijakiem.
Ostrza i obudowę kotleciarki elektrycznej wykonano ze stali nierdzewnej. Materiał jest szczególnie wytrzymały, a dzięki swoim właściwościom higienicznym idealnie nadaje się do przetwarzania żywności. Gładkie powierzchnie obudowy maszynki do rozbijania mięsa są równie łatwe w czyszczeniu, jak wyjmowane ostrza.
Pracuj bezpiecznie z kotleciarką elektryczną do mięsa. Włącznik/wyłącznik jest chroniony przed wodą za pomocą osłony, dzięki czemu możesz go łatwo obsługiwać mokrymi rękami. Etykiety ostrzegawcze informują o ewentualnych zagrożeniach podczas pracy. Antypoślizgowe gumowe nóżki zapewniają zawsze bezpieczne oparcie.