Zrób w mgnieniu oka bazy do pizzy dzięki wałkownicy do ciasta
Czy to w pizzerii, piekarni lub restauracji: dzięki uniwersalnej wałkownicy do ciasta marki Fimar, eksperta od wysokiej jakości urządzeń kuchennych, możesz szybko rozwałkować ciasto na spody do pizzy, podpłomyki, spody do ciast, pity itp. Przyspiesz pracę w Twojej firmie, zaoszczędź cenny czas i pieniądze!
Dane techniczne:
- Materiał - Stal nierdzewna (304), Żywica syntetyczna (POM)
- Waga ciasta [g] - 210-700
- Moc silnika [W] - 370
- Maksymalna średnica pizzy [cm] - 26-40
- Temperatura robocza - 15-45°C
- Napięcie [V] - 230
- Moc [W] - 370
- Wymiary (DxSxW) - 55.5 x 41.5 x 45 cm
- Waga - 30 kg
- Wymiary wysyłki (DxSxW) - 75 x 51 x 59 cm
- Waga wysyłki - 38 kg
Różne spody z ciasta z wałkownicą elektryczną marki Fimar
Po prostu ustaw żądaną grubość ciasta w zakresie 0,3-5,5 mm na wałkach o długości 42 cm. W zależności od ilości ciasta (maks. 210-700 g) i wybranej grubości wałkownica do pizzy wyczarowuje spody o średnicy maks. 26-40 cm. A wszystko to dzięki niezwykle efektywnemu silnikowi 370 W! Praca zajmuje tylko kilka sekund. Dzięki temu możesz wyrabiać pyszną pizzę jak na linii produkcyjnej nawet w gorączkowym porze lunchu. W efekcie żaden gość nie wróci do domu ani biura głodny.
Zastosowanie wysokiej jakości stali nierdzewnej gwarantuje długą żywotność wałkownicy do pizzy. Materiał charakteryzują również wysokie standardy higieniczne i łatwe czyszczenie. Rolki wykonane z tworzywa sztucznego (POM) są równie higieniczne. Wałkownica do pizzy ma skuteczne zabezpieczenie. Pokrywa górnych wałków musi być zamknięta, aby można było ją obsługiwać.