Wczytuję dane...
Model: EX10320002
Kod producenta: 10320002 FI42N
Gwarancja: 24
EAN: 4062859135865
Producent: FIMAR
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Zrób w mgnieniu oka bazy do pizzy dzięki wałkownicy do ciasta

Czy to w pizzerii, piekarni lub restauracji: dzięki uniwersalnej wałkownicy do ciasta marki Fimar, eksperta od wysokiej jakości urządzeń kuchennych, możesz szybko rozwałkować ciasto na spody do pizzy, podpłomyki, spody do ciast, pity itp. Przyspiesz pracę w Twojej firmie, zaoszczędź cenny czas i pieniądze!

Dane techniczne:

  • Model: FI42N
  • Nazwa katalogowa: Wałkownica do ciasta - 2 x 2 wałki (pod kątem) - średnica 26-40 cm
  • Nr katalogowy: 10320002
  • Stan: Nowy
  • Napięcie (V): 230
  • Waga ciasta (g): 210-700
  • Temperatura robocza: 15-45 °C
  • Maks. średnica pizzy (cm): 26-40
  • Moc silnika (W): 370
  • Waga (kg): 44
  • Długość (cm): 55.5
  • Szerokość (cm): 51
  • Wysokość (cm): 70

Różne spody z ciasta z wałkownicą elektryczną marki Fimar

Urządzenie posiada dwie pary rolek, z których pierwsza jest ustawiona pod kątem. Po prostu ustaw żądaną grubość ciasta w zakresie 0,3-5,5 mm na wałkach o długości 42 cm. W zależności od ilości ciasta (maks. 210-700 g) i wybranej grubości wałkownica do pizzy wyczarowuje spody o średnicy maks. 26-40 cm. A wszystko to dzięki niezwykle efektywnemu silnikowi 370 W! Praca zajmuje tylko kilka sekund. Dzięki temu możesz wyrabiać pyszną pizzę jak na linii produkcyjnej nawet w gorączkowej porze lunchu. W efekcie żaden gość nie wróci do domu ani biura głodny.

Zastosowanie wysokiej jakości stali nierdzewnej gwarantuje długą żywotność wałkownicy do pizzy. Materiał charakteryzują również wysokie standardy higieniczne i łatwe czyszczenie. Rolki wykonane z tworzywa sztucznego (POM) są równie higieniczne. Wałkownica do pizzy ma skuteczne zabezpieczenie. Pokrywa górnych wałków musi być zamknięta, aby można było ją obsługiwać.

Najważniejsze cechy:

  • Wszechstronność – rozwałkowuje 210-700 g ciasta na pizzę, podpłomyki, tortillę, pitę, flammkuchen itp.
  • Efektywność – w kilka sekund uzyskasz spody do pizzy o średnicy 26-40 cm
  • Regulacja – ustaw grubość ciasta w zakresie 0,3-5,5 mm
  • Wydajność – napędzana przez silnik o mocy 370 W
  • Wygoda – łatwość w czyszczeniu i duża trwałość dzięki materiałom takim jak stal nierdzewna i plastik
Polecamy połączyć z: