-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.ROYAL CATERING
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kluczowe informacje:
Precyzja: element grzejny osiąga temperaturę 5-90°C z dokładnością do 0.5°C
Co do minuty: timer umożliwia gotowanie 0-99 h
Przyjazny dla użytkownika: intuicyjna obsługa za pomocą touchpada i wyświetlacza LED
Kompaktowy rozmiar: sprzęt o maksymalnej pojemności roboczej 30 l nadaje się również do użytku domowego
Higiena: łatwy do czyszczenia dzięki stalowemu wykończeniu i smukłemu kształtowi
Dane techniczne:
Wymiary (DxSxW): 14.5 x 6.5 x 34 cm
Dokładność temperatury: 0.5 °C
Kolor: Srebrny
Materiał: Stal
Minutnik: Tak
Minutnik – zakres czasu: 0-99 h
Moc [W]: 1500
Napięcie [V]: 230
Waga: 1.8 kg
Waga wysyłki: 2.1 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW): 39 x 17 x 11 cm
Wyświetlacz: LED
Cyrkulator sous vide sprawia, że możesz delikatnie gotować jedzenie co do minuty w stałej temperaturze. Za sprawą kompaktowego kształtu i łatwego mocowania do rondli i pojemników cateringowych sprzęt nadaje się do użytku komercyjnego w restauracjach, bistro czy kuchniach hotelowych, ale także do użytku prywatnego w domu. Po prostu podłącz, ustaw czas i temperaturę. Pozwól, aby cyrkulator do gotowania działał.
Gotowanie próżniowe umożliwia delikatne i równomierne przygotowanie różnych potraw. Niezależnie od tego, czy są to warzywa, mięso, owoce morza, czy nawet zupy – żywność zachowuje świeży aromat i intensywny smak podczas procesu gotowania dzięki zamknięciu w workach próżniowych. Najpierw napełnij rondel lub głęboki pojemnik cateringowy (min. 20 l) maksymalnie 30 l wody. Dzięki wytłoczonemu wskaźnikowi poziomu na stalowej obudowie możesz zrobić to z łatwością. Później zaczep cyrkulator do gotowania na krawędzi naczynia. Łatwa w uchwycie śruba regulacyjna zapewnia dobre dopasowanie. Następnie określa się żądaną temperaturę i czas gotowania. Obie wartości można precyzyjnie ustawić za pomocą intuicyjnego panelu dotykowego z wyświetlaczem LED w zakresie 5-90°C z dokładnością 0.5°C.
Energooszczędny sprzęt automatycznie podgrzewa kąpiel wodną dzięki grzałce 1500 W. Woda jest wprawiana w ruch, aby zapewnić stałą temperaturę. Wystarczy włożyć do naczynia woreczki z żywnością.
Podczas całego procesu gotowania, który można ustawić w czasie między 0-99 h, wbudowany termostat cyfrowy gwarantuje stałą temperaturę. Po upływie ustawionego czasu cyrkulator do gotowania sous vide wyłącza się automatycznie. Daje to kontrolę nad procesem gotowania.
Urządzenie kuchenne dla potrzeb domowych i gastronomicznych jest wykonane z higienicznej i odpornej na korozję stali. Może być używane w restauracjach, barach z przekąskami oraz w prywatnych kuchniach.
Zakres dostawy:
Cyrkulator sous vide RCVG-45
Instrukcja obsługi
Opakowanie