-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.ROYAL CATERING
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kluczowe informacje:
Profesjonalna obróbka mięsa – elektryczna piła do kości ma brzeszczot ze stali nierdzewnej o długości 2400 mm, który pracuje z prędkością 15 m/s, zapewniając precyzyjne i czyste cięcie
Efektywna produkcja – dzięki mocy 1500 W i maksymalnej wysokości cięcia 330 mm za pomocą piły masarskiej szybko przetniesz duże kawałki mięsa i kości
Trwałość i higiena – zdejmowana obudowa ze stali nierdzewnej umożliwia szybkie czyszczenie i łatwą konserwację piły do cięcia kości
Bezpieczna obsługa – elektryczna piła do mięsa i kości z wyłącznikiem bezpieczeństwa, wyłącznikiem awaryjnym, jednostką sterującą odporną na zachlapanie, bezpiecznym uchwytem i stabilną konstrukcją
Praktyczne funkcje – piła rzeźnicza ze zintegrowanym systemem przesuwnym, wagą na powierzchni roboczej i pojemnikiem dostępnym od zewnątrz do zbierania skrawków
Dane techniczne:
Wymiary (DxSxW): 80 x 74 x 170 cm
Długość brzeszczotu [mm]: 2400
Grubość cięcia: 250 mm
Hamulec kół: Tak
Kolor: Srebrny metalik
Liczba rolek: 4 Pc
Maksymalna wysokość cięcia: 330 mm
Materiał: Stal nierdzewna
Moc [W]: 1500
Napięcie [V]: 230
Prędkość brzeszczotu [m/s]: 15
Prędkość cięcia: 15 m/s
Średnica rolek: 5 cm
Waga: 102 kg
Waga wysyłki: 130 kg
Wymiary powierzchni roboczej [cm]: 78 x 74
Wymiary wysyłki (DxSxW): 86 x 81 x 138 cm
Elektryczna piła do kości zapewni wyjątkową wydajność cięcia dzięki mocnemu silnikowi o mocy 1500 W. Będzie więc idealna do profesjonalnej obróbki mięsa w sklepach mięsnych i kuchniach. Brzeszczot ze stali nierdzewnej o długości 2400 mm z łatwością przetnie mięso i kości z prędkością 15 m/s. Dotyczy to zarówno produktów świeżych, jak i mrożonych. Dzięki maksymalnej wysokości cięcia 330 mm ta piła masarska poradzi sobie z wydajną obróbką dużych kawałków mięsa. Cztery zintegrowane koła zapewnią mobilność i wygodne użytkowanie na różnych stanowiskach pracy. Hamulce zagwarantują stabilność, gdy tylko piła do kości znajdzie się w żądanym miejscu.
Zintegrowany system przesuwny i waga na powierzchni roboczej o wymiarach 78 x 74 cm pozwolą uzyskać precyzyjne wyniki. Pojemnik zbiorczy dostępny od zewnątrz ułatwi szybką i czystą utylizację resztek po cięciu. Elektryczna piła do kości i mięsa spełni również najwyższe standardy bezpieczeństwa. Automatyczny wyłącznik zapobiegnie przypadkowemu uruchomieniu, a wyłącznik awaryjny umożliwi szybkie odłączenie zasilania. Odporna na zachlapanie jednostka sterująca da gwarancję bezpieczeństwa nawet w wilgotnym środowisku. Solidna konstrukcja i ergonomiczny uchwyt zapewnią wygodną obsługę bez ryzyka.
Obudowa i brzeszczot wykonano z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co przekłada się na ich długą żywotność i odporność na korozję. Docenisz to zwłaszcza w wymagających środowiskach przemysłowych. Zarówno obudowę, jak i koło pasowe łatwo zdemontujesz, co ułatwi czyszczenie i konserwację. Piła do kości posiada również praktyczny system mocowania do szybkiej wymiany brzeszczotu oraz hermetyczne łożyska kulkowe zapobiegające przedostawaniu się brudu i innych zanieczyszczeń.
Zakres dostawy:
Piła do kości RCBS-2400
Instrukcja obsługi
Opakowanie