Wczytuję dane...
Model: SZTC-22I
Kod producenta: TC 22I TC 22I
Producent: INVEST HORECA
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online


Profesjonalne maszynki do mielenia mięsa tzw. wilki charakteryzują się bardzo dużą wydajnością (od 120 do 320 kg/godz.), duża wytrzymałość oraz jakością wykonania. Wydajność oferowanych wilków do mięsa pozwala dopasować urządzenie do indywidualnych potrzeb każdego lokalu gastronomicznego czy sklepu mięsnego. Urządzenia o największej wydajności z powodzeniem sprawdzają się w zakładach przetwórstwa mięsnego. Mniejsze doskonale nadają się do małych lokali gastronomicznych tj. kuchnie szkolne i przedszkolne, małe restauracje, zajazdy i gospody, sale bankietowe. Wykonanie ze stali nierdzewnej zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny.

PARAMETRY:

  • wymiary: 49x30,5x60,7 cm
  • wydajność: do 300 kg/godz.
  • średnica otworu wsadowego: 50 mm
  • potrójny system mielący UNGER (2x szarpak, 2x nóż, sitko)
  • bieg wsteczny
  • moc: 900 W
  • zasilanie: 230 V
  • waga: 31 kg

Profesjonalny wilk do mięsa TC-22I z systemem unger o wydajności do 300 kg/h przeznaczony do wszelkiego rodzaju sklepów mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp. Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej.

W wyposażeniu znajdują się: 2 sitka (6 i 8 mm), 2 noże dwustronne, szarpak 15 mm, szarpak 16 mm, popychacz oraz lejek do kiełbas.

Uwaga: Wilk nie jest przeznaczony do pracy ciągłej.

Polecamy połączyć z: