Profesjonalne maszynki do mielenia mięsa tzw. wilki charakteryzują się bardzo dużą wydajnością (od 120 do 320 kg/godz.), duża wytrzymałość oraz jakością wykonania. Wydajność oferowanych wilków do mięsa pozwala dopasować urządzenie do indywidualnych potrzeb każdego lokalu gastronomicznego czy sklepu mięsnego. Urządzenia o największej wydajności z powodzeniem sprawdzają się w zakładach przetwórstwa mięsnego. Mniejsze doskonale nadają się do małych lokali gastronomicznych tj. kuchnie szkolne i przedszkolne, małe restauracje, zajazdy i gospody, sale bankietowe. Wykonanie ze stali nierdzewnej zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny.
PARAMETRY:
- Szerokość: 25 cm
- Długość: 37 cm
- Wysokość: 48 cm
- Zasilanie: 230V
- Moc: 550 W
- Wydajność do 80 kg/godz.
Profesjonalny wilk do mięsa TC8 o wydajności do 80 kg/h przeznaczony do wszelkiego rodzaju sklepów mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp. Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej.
W wyposażeniu znajdują się: 2 sitka (6 i 8 mm), nóż jednostronny, lejek do kiełbas oraz popychacz.