PARAMETRY WILKA:
- wymiary: 49x30,5x60,7 cm
- wydajność: do 300 kg/godz.
- średnica otworu wsadowego: 50 mm
- potrójny system mielący UNGER (2x szarpak, 2x nóż, sitko)
- bieg wsteczny
- moc: 900 W
- zasilanie: 230 V
- waga: 31 kg
Profesjonalny wilk do mięsa TC-22I z systemem unger o wydajności do 300 kg/h przeznaczony do wszelkiego rodzaju sklepów mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp. Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej.
W wyposażeniu znajdują się: 2 sitka (6 i 8 mm), 2 noże dwustronne, szarpak 15 mm, szarpak 16 mm, popychacz oraz lejek do kiełbas.
Uwaga: Wilk nie jest przeznaczony do pracy ciągłej.
PARAMETRY PRZYSTAWKI DO WILKA:
- wymiary: 32x17x28 cm
- obudowa ze stali nierdzewnej
- szerokość gardzieli: 17,5 cm
- 2 wałki tnąco-formujące (po 37 ostrzy każdy)
- wydajność: do 400 kotletow/godz.
Profesjonalny steaker do mięsa (kotleciarka) wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczony do współpracy z maszynkami do mięsa TC12 oraz TC22I (UNGER).
Urządzenie pozwala zastąpić klasyczne rozbijanie tłuczkiem płatów mięsa pozwalając na przygotowanie dużej ilości kotletów czy steków w krótkim czasie. Szczególnie polecane w różnego rodzaju punktach gastronomicznych tj. sklepy mięsne, restauracje, stołówki, firmy cateringowe, itp.