Wczytuję dane...
Model: SZTC-22I_TS737
Kod producenta: TC-22I TS737
Producent: INVEST HORECA
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

PARAMETRY WILKA:

  • wymiary: 49x30,5x60,7 cm
  • wydajność: do 300 kg/godz.
  • średnica otworu wsadowego: 50 mm
  • potrójny system mielący UNGER (2x szarpak, 2x nóż, sitko)
  • bieg wsteczny
  • moc: 900 W
  • zasilanie: 230 V
  • waga: 31 kg


Profesjonalny wilk do mięsa TC-22I z systemem unger o wydajności do 300 kg/h przeznaczony do wszelkiego rodzaju sklepów mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp. Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej.


W wyposażeniu znajdują się: 2 sitka (6 i 8 mm), 2 noże dwustronne, szarpak 15 mm, szarpak 16 mm, popychacz oraz lejek do kiełbas.


Uwaga: Wilk nie jest przeznaczony do pracy ciągłej.



PARAMETRY PRZYSTAWKI DO WILKA:

  • wymiary: 32x17x28 cm
  • obudowa ze stali nierdzewnej
  • szerokość gardzieli: 17,5 cm
  • 2 wałki tnąco-formujące (po 37 ostrzy każdy)
  • wydajność: do 400 kotletow/godz.


Profesjonalny steaker do mięsa (kotleciarka) wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczony do współpracy z maszynkami do mięsa TC12 oraz TC22I (UNGER).


Urządzenie pozwala zastąpić klasyczne rozbijanie tłuczkiem płatów mięsa pozwalając na przygotowanie dużej ilości kotletów czy steków w krótkim czasie. Szczególnie polecane w różnego rodzaju punktach gastronomicznych tj. sklepy mięsne, restauracje, stołówki, firmy cateringowe, itp.

Polecamy połączyć z: