Zestaw składający się z wilka do mięsa o wydajności do 150kg/h oraz z kotleciarki/przystawki do tego wilka o wydajności do 400 kotletów na godzinę!
Profesjonalny wilk do mięsa TC12 o wydajności do 150 kg/h przeznaczony do wszelkiego rodzaju sklepów mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp. Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej.
W wyposażeniu znajdują się: 2 sitka (6 i 8 mm), nóż jednostronny, lejek do kiełbas oraz popychacz.
PARAMETRY WILKA:
- wymiary: 42x26,5x54,8 cm
- wydajność: do 150 kg/godz.
- średnica otworu wsadowego: 50 mm
- bieg wsteczny
- moc: 735 W
- zasilanie: 230 V
- waga: 21 kg
PARAMETRY PRZYSTAWKI DO WILKA:
- wymiary: 32x17x28 cm
- obudowa ze stali nierdzewnej
- szerokość gardzieli: 17,5 cm
- 2 wałki tnąco-formujące (po 37 ostrzy każdy)
- wydajność: do 400 kotletow/godz.
Profesjonalny steaker do mięsa (kotleciarka) wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczony do współpracy z maszynkami do mięsa TC12 oraz TC22I (UNGER).
Urządzenie pozwala zastąpić klasyczne rozbijanie tłuczkiem płatów mięsa pozwalając na przygotowanie dużej ilości kotletów czy steków w krótkim czasie. Szczególnie polecane w różnego rodzaju punktach gastronomicznych tj. sklepy mięsne, restauracje, stołówki, firmy cateringowe, itp.