Profesjonalne maszynki do rozbijania mięsa na kotlety tzw. kotleciarki (steakery) wykonane są ze stali nierdzewnej dzięki czemu spełniają najwyższe standardy higieny. Kotleciarki doskonale nadają się do przygotowywania w krótkim czasie dużej ilości różnego rodzaju płatów mięsa tj. steki, bitki, kotlety, filety itp.
PARAMETRY TECHNICZNE NAPĘDU:
- wymiary napędu: 25x25x35,2 cm
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- moc: 550 W
- zasilanie: 230 V
- waga: 16,5 kg
PARAMETRY TECHNICZNE PRZYSTAWKI:
- wymiary: 32x17x28 cm
- obudowa ze stali nierdzewnej
- szerokość gardzieli: 17,5 cm
- 2 wałki tnąco-formujące (po 37 ostrzy każdy)
- wydajność: do 400 kotletów/godz.
- waga: 5,6 kg
Profesjonalna kotleciarka elektryczna do mięsa TS737e o wydajności do 400 kotletów/godzinę. Urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej i przeznaczone jest do różnego rodzaju punktów gastronomicznych tj. sklepy mięsne, restauracje, stołówki, firmy cateringowe, itp.
Kotleciarka elektryczna pozwala zastąpić klasyczne rozbijanie tłuczkiem płatów mięsa pozwalając na przygotowanie dużej ilości kotletów czy steków w krótkim czasie.