Miksery spiralne do wyrabiania ciast ciężkich, np. na pizzę, pierogi, pączki, chleb
Polecane do pizzerii, piekarni, cukierni
• dzieża i mieszadło obracane ze stałą prędkością
• pasek napędowy
• przekładnia zębatkowa
• dzieża ze stali nierdzewnej
• korpus z aluminium i stali
• osłona ochronna z otworem wsypowym
• wyłącznik bezpieczeństwa
• zabezpieczenie przed pracą z otwartą osłoną
• lampka kontrolna sygnalizująca podłączenie do sieci elektrycznej
• w zestawie spirala do wyrabiania ciast ciężkich i nóż odcinający ze stali nierdzewnej
• zasilanie: 220-240 V~50/60 Hz
Moc (W) 1500
Pojemność V (l) 20
MAX. WSAD CIASTA (kg) 15
Prędkość końcówki (obr./min) 207
Prędkość dzieży (obr./min) 20
Wymiary (mm) 860 x 700 x 390
Ø DZIEŻY (mm) 360/390
Waga (kg) 89