Kuter masarski - 1500/2200 obr./min - Royal Catering - 18 l
Moc: 2200 W
Prędkość: 1500/2200 obr./min
Pojemność: 18 l
Stal nierdzewna
Antypoślizgowe nóżki
Dane techniczne
Napięcie [V] 230
- Kuter masarski
- Instrukcja obsługi
Kluczowe informacje
- Uniwersalność – wszechstronny w zastosowaniu, idealny zarówno do mięsa, jak i warzyw
- Przestronność – bardzo duża pojemność 18
- Duża moc – silnik 2200 W oraz prędkości 1500/2200 obr./min
- Łatwa pielęgnacja – obudowa i ostrze wykonane ze stali nierdzewnej
- Praktyczność – otwór do napełniania i przezroczysta pokrywa
Z kutrem masarskim uzyskasz drobno posiekane mięso i warzywa
Kuter masarski RCBC-18V2 marki Royal Catering został zaprojektowany do użytku w branży gastronomicznej i imponuje wyjątkowo dużą funkcjonalnością i mocą 2200 W. Profesjonalne urządzenie jest idealne do siekania, miksowania i krojenia mięsa, warzyw, ziół lub sera, dzięki czemu można przygotować różne zupy, sosy i nie tylko. Ciesz się zaletami praktycznego, skutecznego i trwałego produktu!
Potężny kuter gastronomiczny do Twojej kuchni
Dzięki przemyślanemu designowi kuter gastronomiczny pasuje do każdej nowoczesnej kuchni. Obudowa oraz garnek są wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, którą szybko i łatwo wyczyścisz. Cztery antypoślizgowe gumowe nóżki na spodzie maszyny zapewniają stabilność na powierzchni roboczej.
Podwójny nóż do szatkowania jest idealny do mielenia lub siekania żywności. Ostrze jest wykonane ze stali nierdzewnej i może być bezpiecznie używane z kwaśnymi lub słonymi produktami. Specjalna konstrukcja noża zawsze gwarantuje idealne cięcie bez negatywnego wpływu na rozdrabniane składniki.
Kuter masarski Royal Catering obsługuje się łatwo i intuicyjnie. Urządzenie można włączyć lub wyłączyć za pomocą panelu sterowania. Ponadto dzięki niemu wybierzesz jedną z dwóch prędkości obrotowych (1500/2200 obr./min) i użyjesz funkcji puls do intensywnego cięcia. Gruby, średni lub drobny – sam określasz stopień rozdrobnienia. Kuter kuchenny w ciągu kilku sekund poszatkuje różne produkty spożywcze.
Zdejmowany garnek oferuje całkowitą pojemność 18 l. Plastikowa osłona chroni przed ewentualnymi zachlapaniami i zmniejsza hałas podczas pracy. Pokrywa jest przezroczysta, więc wygodnie skontrolujesz cały proces. Otwór do napełniania służy do dodawania składników w trakcie pracy kutra masarskiego. Boczne uchwyty na garnku gwarantują bezpieczny i wygodny transport.