Wczytuję dane...
Model: EX10012530
Kod producenta: 10012530 RC-CMM05
Gwarancja: 24 miesięcy
EAN: 4062859073426
Producent: ROYAL CATERING
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Temperówka do czekolady na 8 l płynnego przysmaku

Chrupiąca, połyskująca i rozpływająca się w ustach – taka powinna być czekolada. Dzięki temperówce do czekolady marki Royal Catering możesz idealnie przygotować swoją masę do pysznych czekoladowych kreacji. Temperowanie nadaje czekoladzie ładny połysk po schłodzeniu i idealną konsystencję do spożycia. Łatwej w obsłudze maszyny nie powinno zabraknąć w żadnej fabryce czekolady czy cukierni.
Temperówka do czekolady dzięki prostej konstrukcji zapewnia wygodną pracę. Użyj dużego panelu sterowniczego, aby wybrać żądaną prędkość mieszania i temperaturę. Dzięki temperaturze do 110°C możesz roztapiać i temperować w urządzeniu czekoladę wszelkiego rodzaju. Ciągłe mieszanie zapewnia elastyczność i równomierną temperaturę masy. Słodką masą z łatwością wypełnisz foremki do czekolady oraz pralin przez otwór wylotowy.
Dzięki kompaktowym wymiarom maszyna do temperowania czekolady pasuje do każdej powierzchni roboczej. Gumowe nóżki bezpiecznie utrzymują maszynę na miejscu i chronią blat przed zarysowaniami.

Dane techniczne:

  • Materiał: Stal nierdzewna
  • Kolor:Srebrny
  • Napięcie (V): 230
  • Moc: 750
  • Maksymalna temperatura [°C]: 60
  • Pojemność:8 l
  • Wymiary (DxSxW): 45 x 55 x 51.5 cm
  • Waga (kg): 28 kg
  • Wymiary wysyłki (cm): 64 x 53 x 57 cm
  • Waga wysyłki (kg): 37.06 kg

Najważniejsze cechy:

  • Wydajność – pojemność do 8 l czekolady
  • Elastyczność – zakres temperatury do 110°C idealny do różnych rodzajów czekolady
  • Automatyzm – zapewnia optymalną konsystencję czekolady poprzez mieszanie
  • Czytelność – dobrze widoczne parametry dzięki dużemu panelowi sterowniczemu
  • Niskie koszty utrzymania – konstrukcja ze stali nierdzewnej jest odporna na korozję i łatwa w utrzymaniu

Polecamy połączyć z: