Temperówka do czekolady dzięki prostej konstrukcji zapewnia wygodną pracę. Użyj dużego panelu sterowniczego, aby wybrać żądaną prędkość mieszania i temperaturę. Dzięki temperaturze do 110°C możesz roztapiać i temperować w urządzeniu czekoladę wszelkiego rodzaju. Ciągłe mieszanie zapewnia elastyczność i równomierną temperaturę masy. Słodką masą z łatwością wypełnisz foremki do czekolady oraz pralin przez otwór wylotowy.
Dzięki kompaktowym wymiarom maszyna do temperowania czekolady pasuje do każdej powierzchni roboczej. Gumowe nóżki bezpiecznie utrzymują maszynę na miejscu i chronią blat przed zarysowaniami.
Dane techniczne:
Najważniejsze cechy:
- Wydajność – pojemność do 8 l czekolady
- Elastyczność – zakres temperatury do 110°C idealny do różnych rodzajów czekolady
- Automatyzm – zapewnia optymalną konsystencję czekolady poprzez mieszanie
- Czytelność – dobrze widoczne parametry dzięki dużemu panelowi sterowniczemu
- Niskie koszty utrzymania – konstrukcja ze stali nierdzewnej jest odporna na korozję i łatwa w utrzymaniu