Zrób najsmaczniejsze naleśniki samodzielnie dzięki tej elektrycznej naleśnikarce z podwójną kratką.
Nieprzywierająca kratka pasuje do naleśników o średnicy 7,5 cm. Dzięki kompaktowym rozmiarom naleśnikarki można szybko i łatwo przygotować ładne, okrągłe naleśniki. Ta pomoc kuchenna jest również bardzo odpowiednia do wykorzystania w staromodnych budkach z ciastami, na rynkach i targach. Naleśnikarka posiada aluminiową blachę do pieczenia, która przyczynia się do dobrego przewodzenia ciepła.
Ta solidna naleśnikarka jest łatwa w obsłudze i zapewnia szybką produkcję naleśników.
Termostat można ustawić w zakresie od 50 do 300⁰C. Lampka kontrolna pokazuje, kiedy naleśnikarka osiągnie odpowiednią temperaturę i można wylać ciasto na płytę do pieczenia. Dzięki timerowi można łatwo ustawić odpowiedni czas gotowania. Naleśnikarka posiada również solidny uchwyt oraz wyjmowaną tackę ociekową.
Dane techniczne:
- Numer artykułu: 09374122
- Kod kreskowy (EAN): 8719632127697
- Kod HS: 8419818090
- Szerokość (cm): 30
- Głębokość (cm): 38
- Wysokość (cm): 26
- Waga (kg): 11
- Typ zasilacza: 230V
- Liczba wtyczek: 1
- Moc elektryczna (Watt): 1750
- Wymiary naleśnika: Ø 75 x 1,6cm
- Wytrzymała i łatwa w obsłudze
- Szybka produkcja 9 amerykańskich naleśników
- Aluminiowa blacha do pieczenia z powłoką nieprzywierającą
- Zmienny termostat 50 °C do 300 °C
- Wyposażony w timer
- Wskaźnik temperatury
- Stabilny uchwyt
- Wyposażona w tackę ociekową
- Stoi na 4 nóżkach z nierdzewnej stali
- Bardzo trwała konstrukcja
- Higieniczna konstrukcja
Zewnętrzna część naleśnikarki została wykonana ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest trwała i łatwa w czyszczeniu.
Urządzenie stoi na czterech nóżkach ze stali nierdzewnej, co zapewnia mu dobrą stabilność. Posiada również higieniczną konstrukcję, która zapobiega przedostawaniu się resztek jedzenia do rogów i szwów. Po użyciu należy wyłączyć urządzenie i wyjąć wtyczkę z gniazdka. Gdy tylko ruszt jest jeszcze ciepły w dotyku, możesz rozpocząć jego czyszczenie. Najpierw usuń wszelkie pozostałości za pomocą odrobiny ciepłej wody, szczotki lub gąbki. Ważne jest, aby nie uszkodzić płyty grzejnej ostrymi przedmiotami lub ścierną stroną gąbki. Osusz blachę do pieczenia miękką ściereczką. Możesz również przetrzeć zewnętrzną stronę ściereczką.