Wczytuję dane...
Model: EX10010865
Kod producenta: 10010865 RCWV-7L
Gwarancja: 24 miesięcy
EAN: 4250928685209
Producent: ROYAL CATERING
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Pionowa nadziewarka do kiełbas Royal Catering

Nadziewarka do kiełbas marki Royal Catering została stworzona z myślą o sklepach masarskich, działach mięsnych w supermarketach oraz użytku domowym. Za pomocą modelu RCWV-7L w łatwy i szybki sposób nabijesz otoczkę mięsnym farszem, żeby otrzymać kiełbasę lub inny rodzaj wędlin.

CECHY:

  • Łatwa obsługa – ręczna maszynka do napełniania kiełbas
  • Akcesoria – 4 lejki (śr. 16, 22, 32 i 38 mm) w zestawie
  • Ergonomia – pionowa konstrukcja pozwala oszczędzić miejsce na blacie
  • Profesjonalizm – pojemność 7 l, regulowana szybkość i cylindryczny zbiornik Ø140 mm
  • Wytrzymałość – wykonanie ze stali nierdzewnej

Ręczna szpryca do kiełbasy RCWV-7L – opis

Pojemność 7 l pozwala jednorazowo napełnić dużą liczbę osłonek. Za sprawą dołączonych do zestawu 4 lejków będziesz w stanie przygotować wędliny różnej grubości. Mają one średnicę 16, 22, 32 i 38 mm oraz długość 18 cm.

Wykonanie ze stali nierdzewnej wpływa na wieloletnią wytrzymałość nadziewarki do kiełbas. Materiał jest odporny na trwałe zabrudzenia i uszkodzenia mechaniczne. Nie reaguje też z żywnością, więc jest bezpieczny dla zdrowia.

Pionowa konstrukcja modelu RCWV-7L sprawia, że maszynka nie potrzebuje dużo miejsca na blacie roboczym. W urządzeniu zastosowano też dwa biegi pozwalające na napełnianie osłonek w dwóch różnych prędkościach.

PARAMETRY:

Model RCWV-7L
Nr katalogowy 10010865
Stan artykułu Nowy
Materiał Stal nierdzewna
Pojemność cylindra 7 l
Średnica cylindra 140 mm
Wysokość cylindra 440 mm
Liczba lejków napełniających 4 szt.
Regulacja szybkości Tak
Instrukcja obsługi Tak
Wymiary (DxSxW) 31,00 x 31,00 x 77,50 cm
Waga 12,60 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW) 84,00 x 36,00 x 37,00 cm
Waga wysyłki 14,60 kg

ZAKRES DOSTAWY:

  • Nadziewarka do kiełbas
  • Lejki – 4 szt.
  • Korba
  • Uszczelka
  • Nakrętka
  • Instrukcja obsługi
Polecamy połączyć z: