Najważniejsze cechy produktu
Moc: 400 W
Pojemność: 10 l
Zakres temp.: 35 - 80°C
Pojemnik: stal nierdzewna
Łatwe czyszczenie
PARAMETRY:
- Zasilanie 230 V / 50 Hz
- Moc 400 W
- Materiał zewnętrznego zbiornika Metal
- Materiał wewnętrznego zbiornika Stal nierdzewna
- Pojemność 10 l
- Zakres temperatury 35-80°C
- Wyświetlacz Nie
- Długość przewodu zasilającego 1,1 m
- Wymiary (DxSxW) 35,50 x 33,50 x 38,00 cm
- Waga 4,15 kg
- Wymiary wysyłki 38,00 x 37,50 x 41,00 cm
- Waga wysyłki 5,10 kg
Kociołek jest urządzeniem do użytku w restauracjach, stołówkach, barach szybkiej obsługi, firmach cateringowych, a także w mobilnej gastronomii. Doskonale zda egzamin w podgrzewaniu dań jednogarnkowych, np. zup, lecza, gulaszu i innych. 10-litrowa pojemność pozwala podgrzewać jednorazowo dużą ilość jedzenia
Moc sprzętu wynosi 400 W, co sprawia, że potrawa szybko się podgrzeje. Jej temperaturę można wygodnie i precyzyjnie regulować pokrętłem w zakresie od 35 do 80°C. Zawartość kociołka nie przypala się dzięki zastosowaniu tzw. kąpieli wodnej – grzałka podgrzewa wodę przenoszącą ciepło
Wewnętrzny wyjmowany zbiornik wykonano ze stali nierdzewnej. Jest to materiał bezpieczny dla żywności, odporny na korozję, prosty w zachowaniu czystości i wytrzymały. W zestawie znajduje się również pokrywka ze stali nierdzewnej wyposażona w otwór na chochlę
CECHY:
- Niezastąpiony w szybkim podgrzewaniu potraw
- Wydajność – 10 l to doskonała pojemność na dużą ilość zupy
- Uniwersalność – zakres temperatury 35-80°C odpowiedni dla wielu różnych dań
- Bezpieczeństwo – pokrywka z nienagrzewającym się uchwytem i zawiasem
- Proste i wygodne mycie – zbiornik ze stali nierdzewnej
ZAKRES DOSTAWY:
- Kociołek elektryczny
- Zbiornik
- Pokrywę
- Obręcz
- Instrukcję obsługi