Stół roboczy ze stali nierdzewnej - 200 x 60 cm - udźwig 240 kg - Royal Catering
Stal nierdzewna
Udźwig: 240 kg
200 x 60 cm
2 poziomy
Prosty montaż
Dane techniczne
Wysokość [cm] 85
- Stół roboczy ze stali nierdzewnej RCAT-200/60-P
- Instrukcja obsługi
Kluczowe informacje
- Wytrzymałość – wysoka nośność 240 kg dzięki stabilnej konstrukcji
- Pojemność – duża powierzchnia robocza 200 x 60 cm i praktyczna półka
- Higiena – łatwe i dokładne czyszczenie dzięki stali nierdzewnej i gładkim powierzchniom
- Trwałość – ze względu na użyty materiał i solidną konstrukcję
- Prosty montaż – w tym akcesoria montażowe i instrukcja
Trwały stół ze stali nierdzewnej z dużą przestrzenią do przechowywania
Meble ze stali nierdzewnej to podstawa higienicznej kuchni i bezpiecznej produkcji wszelkiego rodzaju artykułów spożywczych. Stół roboczy ze stali nierdzewnej gastronomicznej marki Royal Catering pasuje do każdej profesjonalnie urządzonej kuchni. Został specjalnie zaprojektowany z myślą o wysokich wymaganiach w branży gastronomicznej. Dzięki swojej dwupoziomowej konstrukcji oferuje dodatkową przestrzeń magazynową.
Solidny i bardzo wytrzymały – stół roboczy ze stali nierdzewnej marki Royal Catering zachwyca doskonałą jakością
Powierzchnia robocza stołu ze stali nierdzewnej ma wymiary 200 x 60 cm i zapewnia dużo miejsca do codziennej pracy. Drugi, niższy poziom służy jako dodatkowa powierzchnia magazynowa, która umożliwia uporządkowaną, przejrzystą pracę. Na dolnej półce przechowasz również wysokie przedmioty ze względu na spory odstęp między poziomami.
Dzięki szybkiemu i łatwemu montażowi za pomocą akcesoriów w zestawie stół gastronomiczny jest szybko gotowy do użycia. Solidne, okrągłe nogi stołu stabilizują i zwiększają maksymalny udźwig wynoszący 240 kg.
Wysoka jakość i precyzja wykonania zapewniają bezpieczeństwo. Stół gastronomiczny wykonany z polerowanej stali nierdzewnej zachwyca wysoką wytrzymałością, długą żywotnością oraz jest odporny na korozję i uszkodzenia mechaniczne (np. zarysowania). Materiał można łatwo i dokładnie wyczyścić, dzięki czemu stwarza idealne warunki do higienicznej pracy z żywnością.