Meble ze stali nierdzewnej to podstawa w higienicznej kuchni oraz przy produkcji wszelkiego rodzaju żywności. Stół roboczy ze stali nierdzewnej z oferty gastronomicznej Royal Catering pasuje do każdej profesjonalnie urządzonej kuchni. Został zaprojektowany specjalnie z myślą o wysokich wymaganiach w branży gastronomicznej. Dzięki swojej dwupoziomowej konstrukcji oferuje dodatkową przestrzeń magazynową.
Dane techniczne:
- Materiał Stal nierdzewna 201 / deska do krojenia: plastik
- Regulacja wysokości nóżek [mm] 8
- Wysokość rantu [mm] 95
- Średnica nóg [mm] 38 x 38
- Liczba półek 1
- Wymiary górnej półki [cm] 120 x 70
- Nośność górnego blatu [kg] 100
- Odległość pomiędzy półkami [cm] 53
- Nośność całkowita [kg] 200
- Wymiary dolnej półki [cm] 116 x 58
- Nośność dolnego blatu [kg] 100
- Rant Tak
- Regulowane nóżki Tak
- Wymiary (DxSxW) [cm] 120 x 70 x 95
- Waga [kg] 35.1
- Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] 125.5 x 76.5 x 29.5
- Waga wysyłki [kg] 39.1
Powierzchnia robocza stołu ze stali nierdzewnej ma 120 x 70 cm, zapewniając dużo miejsca do codziennej pracy. Drugi, niższy poziom oferuje dodatkową przestrzeń do przechowywania, która umożliwia uporządkowaną pracę. Na drugim poziomie można również przechowywać większe przedmioty o wysokości do 53 cm.
Rant o wysokości 95 mm chroni ściany oraz otoczenie przed zachlapaniem wodą, zabrudzeniem czy uszkodzeniami. Stół do krojenia osiąga optymalną stabilność nawet na nierównych podłogach dzięki kółkom, których wysokość można regulować o 8 mm. Za sprawą szybkiego i łatwego montażu przy użyciu dostarczonych akcesoriów stół jest gotowy do użycia niemal po rozpakowaniu przesyłki. Masywne, okrągłe nogi stołu o średnicy 38 x 38 mm stabilizują i zwiększają maksymalną nośność. Wynosi ona 200 kg.
Wysoka jakość wykonania zapewnia bezpieczeństwo. Stół roboczy wykonano ze stali nierdzewnej, która zachwyca wysoką wytrzymałością, długą żywotnością oraz jest odporna na korozję i uszkodzenia mechaniczne (np. zarysowania). Materiał można łatwo oraz dokładnie wyczyścić, dzięki czemu stwarza idealne warunki do higienicznej pracy z żywnością.
Kluczowe informacje:
- Solidność – duża nośność 200 kg dzięki stabilnej konstrukcji
- Pojemność – blat roboczy 120 x 70 cm i praktyczna półka
- Czyste miejsce pracy – rant chroni otoczenie przed zachlapaniem wodą i zabrudzeniem
- Stal nierdzewna – higieniczny, trwały i łatwy w pielęgnacji materiał
- Stabilność – bezpieczeństwo dzięki kółkom o regulowanej wysokości