Łopata do pizzy - 50 x 50 cm - perforowana - uchwyt: 120 cm - aluminium anodowane
Długość uchwytu: 120 cm
Płyta łopaty: 50 x 50 cm
Aluminium anodowane
Waga: 1,4000 kg
Perforowana łopata
Dane techniczne
Kształt Prostokątny
- Łopata do pizzy A-50RF/120
Kluczowe informacje
- Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 120 cm
- Trwałość – wyważona konstrukcja wykonana z aluminium anodowanego
- Higiena – łatwa w czyszczeniu za sprawą gładkiej powierzchni
- Prostota – duża (50 x 50 cm) i bardzo cienka płyta łopaty idealnie wślizguje się pod pizzę
- Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty
Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnych kreacji
Łopata do pizzy od Gi.Metal została specjalnie opracowana do użytku profesjonalnego w dużych kuchniach, restauracjach, pizzeriach, barach z przekąskami i piekarniach. Idealnie sprawdzi się również podczas grilla w prywatnym ogródku lub uroczystości rodzinnych.
Długa i lekka: łopata do pizzy z asortymentu Gi.Metal
Dzięki długości uchwytu 120 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy. Na cienkiej perforowanej płycie o wymiarach 50 x 50 cm nie tylko bezpiecznie wsuniesz pizzę, ale zrobisz to też niezwykle szybko. Perforacja zmniejsza gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.
Szufla do pizzy jest wykonana z aluminium anodowanego, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę do pizzy wygodnie chwycisz za każdym razem.