Wczytuję dane...
Model: TO67570
Kod producenta: 67570 67570
Gwarancja: 24
EAN: 5906083038907
Producent: LUND
i-Raty - raty online
i-Leasing - leasing online

Wielofunkcyjna frytkownica beztłuszczowa, która nie tylko smaży, ale także odmraża, podgrzewa, piecze i grilluje. Frytownica polecana do przygotowania frytek, mięsa, ryb, warzyw, ciastek.

  • Moc 1300W umożliwi szybkie przygotowanie potraw
  • Nawet 80% mniej tłuszczu, niż w przypadku standardowej frytkownicy
  • Pojemność: 2,4 l
  • Szybkie nagrzewanie i równomierne rozprowadzanie ciepła
  • Intuicyjna, manualna regulacja temperatury (80-200°C) i czasu (0-30 min)
  • 2 kosze do smażenia z nieprzywierającą powłoką. Jeden gładki, drugi z dziurkami.
  • Łatwe czyszczenie – możliwość mycia koszy w zmywarce
  • Automatyczne wyłączanie, kiedy frytkownica osiągnie właściwą temperaturę, oraz wznawianie pracy, gdy temperatura spadnie
  • Lampka kontrolna
  • Sygnał dźwiękowy sygnalizujący ukończenie grzania
  • Zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Podwójna blokada rączki zapobiega odczepianiu się jednego kosza od drugiego.
  • Długość kabla: 1 m
 

SMAŻENIE Z WYKORZYSTANIEM POWIETRZA - wyprofilowany kształt frytkownicy oraz termoobieg powietrza sprawią, że potrawy będą równomiernie zagrzane a tym samym chrupiące na zewnątrz i delikatne w środku.

SMAŻENIE POTRAW BEZ OLEJU -  wykorzystuj niewielką ilość oleju, lub nie dodawaj go wcale. 

RÓŻNORODNOŚĆ POTRAW - dzięki dwóm koszom o różnorodnej strukturze oraz szerokim zakresie regulacji temperatury  80-200°C jesteś w stanie przygotować różnorodne dania. 

ZDROWSZY WYBÓR - W odróżnieniu od tradycyjnych frytkownic nie wymaga smażenia w głębokim tłuszczu, co pozwala na znacznie zdrowsze przygotowanie żywności. Jedz zdrowo i smacznie

 

Porady dotyczące korzystania z frytkownicy beztłuszczowej:

- Wykorzystanie frytkownicy beztłuszczowej do przygotowywania żywności pozwala zapewnia przewagę nad procesem przygotowywania
żywności w tradycyjnym piekarniku lub smażenia w głębokim tłuszczu.
- Obniżenie zawartości cholesterolu. Dzięki wykorzystaniu wymuszonego obiegu powietrza następuje zmniejszenie tkanki tłuszczowej
żywności oraz obniżenie zawartości cholesterolu.
- Oszczędność czasu i energii. Dzięki wysokiej wydajności metody wymuszonego obiegu powietrza do przygotowywania żywności
możliwa jest redukcja czasu i energii.
- Zachowanie walorów smakowych. Zbyt długi czas i zbyt wysoka temperatura łatwo pozbawiają żywność walorów smakowych. Dzięki łatwej kontroli czasu i temperatury można rozwiązać ten problem.
- Dodanie niewielkiej ilości tłuszczu do przygotowywanych potraw spowoduje, że będą chrupiące po przygotowaniu.
- Wymieszanie składników w połowie czasu przygotowywania, spowoduje, że zostaną równomiernie podgrzane.

 

  • Marka Lund
  • Napięcie [V] 220-240
  • Częstotliwość [Hz] 50/60
  • Moc [W] 1300
  • Pojemność misy [l] 2,4
Polecamy połączyć z:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...