Profesjonalny włoski 2-komorowy piec do pizzy z płytą szamotową o pojemności 18x Ø36cm , wykonany ze stali nierdzewnej. Urządzenie doskonale nadaje się do różnego rodzaju punktów gastronomicznych tj. pizzerie, bary, fast-food'y, puby itp.
CECHY URZĄDZENIA:
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- niezależne sterowanie każdej komory
- sterowanie mechaniczne
- dolne i górne elementy grzejne
- dolne płyty szamotowe
- regulacja temperatury 50~500°C
- termometr komory
- wewnętrzne oświetlenie
PARAMETRY:
- Wymiary zewnętrzne [cm]: 137x121x75
- Wymiary wewnętrzne [cm]: 108x108x14
- Wykonanie: stal nierdzewna
- Pojemność: 18x Pizza Ø36cm
- Sterowanie: manualne (pokrętła)
- Poziomy: 2
- Zakres temperatury [°C]: 50~500
- Moc [kW]: 24,6
- Zasilanie [V]: 400
- Waga [kg]: 400