Mikser spiralny o pojemności 20 litrów jest urządzeniem przeznaczonym do wyrabiania różnego rodzaju ciast ciężkich: pizza, pierogi, chleb, makaron etc.
CECHY URZĄDZENIA:
- Obudowa wykonana z wysoko gatunkowej stali lakierowanej na biało.
- Dzieża, pokrywa i spirala wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.
- Silnik urządzenia jest w pełni chroniony przed przepięciami, przegrzaniem oraz zwarciami.
- Osłona dzieży wyposażona w mikro-przełącznik, dzięki czemu nie można uruchomić mieszalnika przy podniesionej osłonie.
- Materiały zastosowane w konstrukcji urządzenia zostały starannie dobrane, aby zapewnić jego długotrwałe i bezawaryjne działanie.
- Model wyposażony w wyłącznik czasowy (timer) oraz wyłącznik awaryjny autostop
PARAMETRY:
- Szerokość: 390 mm
- Głębokość 700 mm
- Wysokość: 630 mm
- Pojemność: 20 l
- Rodzaj zasilania: elektryczne
- Zasilanie: 230V
- Moc: 0,75 kW
- Wykonanie: stal lakierowana
- Waga 62 kg
- Pojemność misy 20 l