Maszyny do lodów Tradycyjnych
Maszyny do lodów tradycyjnych mogą znaleźć się dzięki przystępnej cenie w każdym punkcie gastronomicznym. Smak lodów jest nieoceniony w gorące dni, ale również idealnie współgra z przyrządzanymi na ciepło lub zimno deserami. Podstawowa maszyna pozwoli na obsłużenie w szybkim czasie kilku gości jednocześnie, w zależności od pojemności maszyny. Gastronomiczna maszyna wytwarza od 1,4 do 2 litrów lodów, ale również sorbetów owocowych. Działa podobnie jak roboty kuchenne.
Pod specjalną pokrywą urządzenia znajduje się pojemnik na produkty. Nie musimy ich wcześniej chłodzić. Najważniejsza jest ich odpowiednia ilość i konsystencja. Po zamknięciu robota wystarczy ustawienie odpowiednich parametrów za pomocą panelu znajdującego się na pokrywie. Z jego pomocą dostosujemy czas pracy oraz temperaturę. Maszyna podtrzymuje ustalone warunki chłodzenia nawet do 2 godzin od zakończenia swojej pracy. Łopatka mieszająca idealnie połączy ze sobą wszystkie składniki. Tak samo ona, jak i pojemnik ze stali nierdzewnej są wytrzymałe i łatwe w utrzymaniu w czystości.
Punkty zajmujące się głównie produkcją lodów z pewnością powinny zwrócić uwagę na przemysłowe maszyny do lodów tradycyjnych. Urządzenie zostało wyposażone w możliwość wytwarzania lodów na zimno, jak i na gorąco dodatkowo pasteryzując je, aby zachowały dłużej należytą świeżość i smak.
Ceny online oferowane przez nasz sklep internetowy to atrakcyjna oferta dla branży gastronomicznej, jak i przemysłowej. Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą.