Profesjonalny włoski 1-komorowy piec do pizzy z płytą szamotową o pojemności 4x pizza Ø35 cm wykonany ze stali nierdzewnej. Urządzenie doskonale nadaje się do różnego rodzaju punktów gastronomicznych tj. pizzerie, bary, fast-food'y, puby itp.
PARAMETRY I CECHY URZĄDZENIA:
- wymiary (szer. x głęb. x wys.): 101 x 85 x 42 cm
- wymiary wewnętrzne komory: 72 x 72 x 14 cm
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- jednorazowy wsad: 4x pizza Ø35 cm
- sterowanie mechaniczne
- dolne i górne elementy grzejne
- dolna płyta szamotowa
- regulacja temperatury 50÷500°C
- termometr komory
- wewnętrzne oświetlenie
- moc: 6 kW
- zasilanie: 400 V
- waga: 115 kg
CECHY URZĄDZENIA:
- wykonany ze stali nierdzewnej
- sterowanie mechaniczne
- górne i dolne elementy grzejne
- dolne płyty szamotowe
- regulacja temperatury 50-500oC
- wewnętrzne oświetlenie halogenowe
- termometr komory
- zasilanie 400V
- możliwość dokupienia podstawy