Profesjonalny wilk do mięsa TC-22 o wydajności do 250 kg/h przeznaczony do wszelkiego rodzaju sklepów mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp. Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej.
W wyposażeniu znajdują się: 2 sitka (6,8 mm), 1 nóż, oraz lejek do kiełbas.
PARAMETRY WILKA:
- wymiary: 49x30,5x60,7 cm
- wydajność: do 250 kg/godz.
- średnica otworu wsadowego: 50 mm
- bieg wsteczny
- moc: 900 W
- zasilanie: 230 V
- waga: 29 kg
Uwaga: Wilk nie jest przeznaczony do pracy ciągłej.
PARAMETRY PRZYSTAWKI DO WILKA:
- wymiary: 32x17x28 cm
- obudowa ze stali nierdzewnej
- szerokość gardzieli: 17,5 cm
- 2 wałki tnąco-formujące (po 37 ostrzy każdy)
- wydajność: do 400 kotletow/godz.
Profesjonalny steaker do mięsa (kotleciarka) wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczony do współpracy z maszynkami do mięsa TC12 oraz TC22I (UNGER).
Urządzenie pozwala zastąpić klasyczne rozbijanie tłuczkiem płatów mięsa pozwalając na przygotowanie dużej ilości kotletów czy steków w krótkim czasie. Szczególnie polecane w różnego rodzaju punktach gastronomicznych tj. sklepy mięsne, restauracje, stołówki, firmy cateringowe, itp.