Hot-dogi klasyczne i francuskie na stałe wpisały się w menu polskich fast-foodów, stacji benzynowych, cateringu masowych imprez, a nawet gospodarstw domowych i punktów usługowych.
Aby przygotować smacznego hot-doga, konieczna jest odpowiednia obróbka cieplna zarówno pieczywa, jak i nadzienia, którym najczęściej są parówki lub kabanosy.
Wykorzystanie takiego urządzenia znacząco skraca czas oczekiwania na gotowy produkt. Parówki są stale utrzymywane w optymalnej temperaturze, dzięki czemu przygotowanie hot-doga sprowadza się jedynie do podgrzania pieczywa i złożenia całości przez sprzedawcę. To pozwala na sprawną obsługę klientów, którzy zazwyczaj cenią sobie szybki i wygodny posiłek.
Dane techniczne:
- Marka: Szron
- Kolor: inox
- Szerokość: 590 mm
- Głębokość: 480 mm
- Wysokość: 195 mm, 420 mm
- Materiał wykonania: stal nierdzewna
- EAN: 5905440407356
Zalety produktu
- podgrzewacz posiada 11 rolek
- 2 niezależne strefy grzewcze – przednia (6rolek) oraz tylna (5rolek)
- dwa pokrętła do regulacji temperatury pól grzewczych działające w zakresie od 50 do 300 stopni Celsjusza
- przycisk ON/OFF do włączania i wyłączania urządzenia
- wysuwana tacka ociekowa na tłuszcz o szerokości 450mm i głębokości 435mm
- długość rolek grzewczych wynosi 450mm
- model SGW11GL posiada dodatkowo pleksę ochronną trójbocznie zamkniętą oraz od góry
Zakres dostawy:
- urządzenie
- 3x pojemnik GN 1/2 100mm
- 3x pokrywa do pojemników GN
- kran
- instrukcja obsługi
- opakowanie