Profesjonalny „wilk" do mielenia mięsa o wydajności do 120 kg/h wykonany ze stali nierdzewnej. Urządzenie zostało przygotowane z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości. Polerowana obudowa o regularnych kształtach sprawia, że „wilk" jest bardzo łatwy w czyszczeniu.
Maszyna spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Polecana do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego.
W wyposażeniu wilka znajdują się: 2 sitka (6 i 8 mm) oraz dodatkowy nożyk.
PARAMETRY:
- Szerokość: 41 cm
- Długość: 21 cm
- Wysokość: 43 cm
- Zasilanie: 230V
- Moc: 750 w
- Waga 21 kg
CECHY URZĄDZENIA:
- obudowa silnika i taca wykonane ze stali nierdzewnej
- obudowa ślimaka wykonana ze stali nierdzewnej
- łatwy demontaż i czyszczenie
UWAGA! URZĄDZENIE NIE JEST PRZEZNACZONE DO PRACY CIĄGŁEJ!
Profesjonalne maszynki do mielenia mięsa tzw. wilki charakteryzują się bardzo dużą wydajnością (od 120 do 320 kg/godz.), duża wytrzymałość oraz jakością wykonania. Wydajność oferowanych wilków do mięsa pozwala dopasować urządzenie do indywidualnych potrzeb każdego lokalu gastronomicznego czy sklepu mięsnego. Urządzenia o największej wydajności z powodzeniem sprawdzają się w zakładach przetwórstwa mięsnego. Mniejsze doskonale nadają się do małych lokali gastronomicznych tj. kuchnie szkolne i przedszkolne, małe restauracje, zajazdy i gospody, sale bankietowe. Wykonanie ze stali nierdzewnej zapewnia utrzymanie najwyższych standardów higieny. Tylko u nas zawsze niskie ceny - sprawdź nasze aktualne promocje i wyprzedaże. SZRON - profesjonalny sprzęt i urządzenia dla gastronomii!